2777
2789
عنوان

به نظرشما

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
خب همه دانشگاه ها غیر حضوری دارن که فقط بخوای امتحان بدی من چون حوزه میرم دقیق از دانشگاه خبر ندارم ...

جدااا ..چه خوب ...نمیدونم چه‌مرگمه همش دلم میخواد به یک دری بزنم یه برنامه جدید وارد زندگیم بشه اخه خیلی سنم کمه هنوز ۲۴سالمه دلم میخواد به ارزوهام برسم دخترام تو قله موفقیت ببینم اما خودمم دوست دارم موفقیت های که دوست داشتم ودارم برسم بهشون ..برای همون به فکر بچه دیگه ای شدم گفتم من با بچه ها که نمیشه بیرون از منزل فعالیت خاصی داشته باشم یا درس مجازی بخونم با بچه بیارم با بچه های خودم بزرگ بشن هم اینکه خیلی پسر دوست دارم خدا دخترام برام حفظ کنه اما دوست دارم یه پسرم داشته باشم ...ببخشید زیاد حرف زدم ممنون که پاسخگو بودی عزیزم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدااا ..چه خوب ...نمیدونم چه‌مرگمه همش دلم میخواد به یک دری بزنم یه برنامه جدید وارد زندگیم بشه اخه ...

قربانت عزیزم میفهمم چی میگی منم از شما دو سال کوچک ترم فقط خیلی دوست دارم سرگرم بشم خودمو مشغول درس و بچه ام کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حوزه برای چه رشته تحصیلی هست؟من تا پنجم بیشتر نخوندم

خب برای حوزه باید دیپلم داشته باشی به خاطر سنتون حوزه سیکلی ها قبول نمیکنن برای دیپلم گرفتن باید بری آموزش و پرورش کتاب هاشو بگیری برات زمان و مدرسه مشخص میکنن فقط بری امتحان بدی فکر کنم سه سال راهنمایی رو بتونی با هم امتحان بدی بعد دیپلم بگیری حوزه ۵ ساله ۵ سال رو بخونی بهت لیسانس میدن تو حوزه دروس مختلف هست دیگه تفسیر و منطق و فلسفه و صرف و نحو و عربی و خیلی دروس دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب برای حوزه باید دیپلم داشته باشی به خاطر سنتون حوزه سیکلی ها قبول نمیکنن برای دیپلم گرفتن باید بری ...

اهااا ...برای ثبت نام و‌کاراش کی باید برم کجا باید برم اطلاع دارید؟

اهااا ...برای ثبت نام و‌کاراش کی باید برم کجا باید برم اطلاع دارید؟

ثبت نام آموزش و پرورش یا حوزه؟

برای اموزش پرورش چون میگید برای حوزه باید دیپلم داشت من که سیکلمم ندارم چه برسه دیپلم

باید بری آموزش و پرورش منطقه ای که زندگی میکنی بری اونجا راهنمایی ات میکنن چون من خودم سه سال راهنمایی رو غیر حضوری خوندم میدونم البته خیلی سال پیش من میرفتم امتحان بدم اون موقع یادمه افراد سن بالا میومدن با ما امتحان میدادن حتی خانوم ۵۰ ساله مثل شما زیادن که نخوندن

اها ممنونم گلم لطف کردی ممنونم از پاسخگوییت موفق باشی

سلامت باشی و موفق