2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین که چرا نباید ازدواج سنتی کرد👞🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 108 پست
نه ندیده بودیم والا ما به این میگیم سنتی الان همه سنتی ها همینجوریه کسی ندیده و نشناخته پای سفره عقد ...

ببخشید انقدر سوال میکنم ولی نی نی سایتیا یه پا مشاور خانوادن😁

اگر اینطور که شما گفتید پیشرفت ولی توی آشنایی های بعد از خاستگاری دختر یا پسر نپسندید بعد چه اتفاقی میفته؟ 

پسر میره خونه بعدی و دختر تکلیفش چی میشه؟ با تفکرات بعصیا که سنتی هستن و بعضیاااا

مثل کسی میشه که عقد کرده و جدا شده؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اگه کتاب یا سخنرانی، کمک میکنه، ممنون میشم معرفی کنید. 

راستش تو زمینه ازدواج کتابی تو ذهنم نیست پراکنده یه سری نکات و خوندم 

ولی میتونید پادکست در این زمینه گوش بدید

از برنامه کست باکس

اونجا مشاور و. روانشناس هم میان صحبت میکنن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دیگه ازدواج سنتی اینجوریم نیس😐 ازدواج سنتی هم مراحل آشنایی و شناخت داره و چون خانواده ها در جریانن ...

والا خانواده من بیش از حد سخت گیرن

میگن خاستگار اومد میریم تحقیق حرف میزنین دو جلسه و بعدم کیلیلی😐😐😐

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

نمیدونم ازدواج سنتی رو چه طور میبینی ولی خانواده بعد از ازدواج خیلی خیلی مهمه به قدری که خیلی از دعواها و جدایی ها به خاطر خانواده همسر و فرهنگشون

تو ازدواج سنتی اول خانواده ها باهم آشنا میشن (که تجربه شون هم تو زندگی مشترک خیلی بیشتره) بعد اگه فرهنگها و عقایدشون به هم بخوره اجازه میدن که دختر و پسر بیشتر باهم آشنا بشن حالا با کمی رفت و آمد خانوادگی و بیرون رفتن دختر و پسر با اطلاع خانواده یا همراهی اونا و تحقیقات که اگه همه چی جور شد ازدواج میکنن شاید تو این فاصله به هم علاقه مند هم بشن

اما تو دوستی اینطور نیست اول دختر و پسر به هم علاقه مند میشن بعد خانواده ها با هم آشنا میشن که همیشه فرهنگها و عقاید باهم جور نیست برای همین یا به ازدواج ختم نمیشه یا اگه بشه دردسرها و اذیت های خودشو داره و تا دخترو پسر بخوان با فرهنگ طرف مقابل کنار بیان پیر شدن و زندگی نکردن حالا یا هر دو یا یکی از طرفین 

البته نمیگم ازدواج سنتی هیچ مشکلی نداره به هر حال همه تو زندگیشون مشکلات دارن خیلی ها هم بعد ازدواج مشکلاتشون شروع میشه (سنتی و مدرن هم نداره) اما من سنتی رو بیشتر قبول دارم (البته سنتی که درموردش گفتم نه ازدواج زوری و بدون آشنایی قبلی)

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
از نظر علمی و آمار ها نشون میده موفقیت تو ازدواج سنتی بیشتره  ببینید ازدواج سنتی یعنی اول کسی ...

وقتی نامزد بشن شاید به تفاهم نرسن توی دوران آشنایی و بخوان جدا بشن!

استارتر ببخشید یه سوال دارم ازتون. ببین تعریف شما از ازدواج سنتی اینه که مثلا پسره بره خواستگاری و ا ...

بله 

یعنی وقتی میان خاستگاری برن تحقیق و بعد از چند جلسه و دیدار کوتاه رسومات انجام بشه از قدیم به چنین ازدواجی سنتی میگفتن

بله  یعنی وقتی میان خاستگاری برن تحقیق و بعد از چند جلسه و دیدار کوتاه رسومات انجام بشه از قدی ...

ممنون. پس تعریف من فرق میکنه. دختر رو واسطه معرفی میکنه ولی این وسط یه 6 ماه ارتباط برا شناخت و جلسات مشاوره هم هست. 🌺

راست گفته مامانت خیلی از دخترها بازیچه پسرها میشن و شکست روحی میخورن

اره وقتی عقلم میخواد ازدواج مدرن رو انتخاب کنه نیمه دیگش میگه نه ازدواج سنتی عاقلانه تره ولی بازم همه چیز به قسمت بستگی داره خدا خودش عالمه 

شاید باورتون نشه ولی موافق هیچ کدومشون نیستم 😂👌 توی ازدواج  سنتی  یه حس کالا بودن به اد ...

😂احساس میکنم مجردی بهتره ادم گیج میشه اینطوری

ازدواج باید زیر نظر مشاوره باشه

ببخشید انقدر سوال میکنم ولی نی نی سایتیا یه پا مشاور خانوادن😁 اگر اینطور که شما گفتید پیشرفت ولی ت ...

نه دیگه کسب قرار نیست بفهمه عین خواستگاریه قرار نیست کسی بفهمه بفهمن‌به درد هم نمیخورن کنسل میشه هر زمان حس کنن دیگه ادامه نمیدن اگر مثبت بود بیشتر ادامه میدن حتی مشاور میرن تا بله برون که کسی نمی‌فهمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲