نمیدونم ازدواج سنتی رو چه طور میبینی ولی خانواده بعد از ازدواج خیلی خیلی مهمه به قدری که خیلی از دعواها و جدایی ها به خاطر خانواده همسر و فرهنگشون
تو ازدواج سنتی اول خانواده ها باهم آشنا میشن (که تجربه شون هم تو زندگی مشترک خیلی بیشتره) بعد اگه فرهنگها و عقایدشون به هم بخوره اجازه میدن که دختر و پسر بیشتر باهم آشنا بشن حالا با کمی رفت و آمد خانوادگی و بیرون رفتن دختر و پسر با اطلاع خانواده یا همراهی اونا و تحقیقات که اگه همه چی جور شد ازدواج میکنن شاید تو این فاصله به هم علاقه مند هم بشن
اما تو دوستی اینطور نیست اول دختر و پسر به هم علاقه مند میشن بعد خانواده ها با هم آشنا میشن که همیشه فرهنگها و عقاید باهم جور نیست برای همین یا به ازدواج ختم نمیشه یا اگه بشه دردسرها و اذیت های خودشو داره و تا دخترو پسر بخوان با فرهنگ طرف مقابل کنار بیان پیر شدن و زندگی نکردن حالا یا هر دو یا یکی از طرفین
البته نمیگم ازدواج سنتی هیچ مشکلی نداره به هر حال همه تو زندگیشون مشکلات دارن خیلی ها هم بعد ازدواج مشکلاتشون شروع میشه (سنتی و مدرن هم نداره) اما من سنتی رو بیشتر قبول دارم (البته سنتی که درموردش گفتم نه ازدواج زوری و بدون آشنایی قبلی)