2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین که چرا نباید ازدواج سنتی کرد👞🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 108 پست
هست ولی چه تضمینیه با کسی که آشنا میشی بیاد خاستگاری؟

خب داری باهاش آشنا میشی که ازدواج کنید اونطوری دوستی نیست که اگه نیاد خواستگاری واست اتفاق بدی بیفته و فلان تو میخوای ازش شناخت پیدا کنی خیلی بهتر از اونیکه بخوای با کسی که یکی دو جلسه دیدیش ازدواج کنی

برای ازدواج حداقل ۹ ماه رفت و آمد چندین ساعت صحبت لازمه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
حتی نذاشتم یه خواستگارسنتی بیادخونمون دیگه ببین چقد ازسنتی بیزاربودم براخودم.سنتی ها هم همش پسر دیده ...

پس ازدواجتون مدرن بوده؟ 

پایدار باشین

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معامله چی

مهریه بیشتر

دختر شاغل دختر خوشگل تر

پسر جتما خونه ماشین داشته باشه

پولدار باشه و... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از نظر من ک ادما رو ۱۰۰ درصد نمیشه شناخت ن تو سنتی ن تو مدرن زمان خاصی رو هم نمیشه واسه هردوتاشون ...

ممنون 🌺

به نظرتون مثلا  6 ماه رفت و آمد و ارتباط برا شناخت با جلسات مشاوره خوبه و تاثیر داره یا نه؟ 

ممنون 🌺 به نظرتون مثلا  6 ماه رفت و آمد و ارتباط برا شناخت با جلسات مشاوره خوبه و تاثیر داره ...

قطعا تاثیر داره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ازدواج‌سنتی بهتره به نظر من.......که اشنایی زیر نظر خونواده ها باشه....بعد از تفاهم ...برن سر عقد... ...

خب یه جورایی همون مدرن حساب میشه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

شاید باورتون نشه ولی موافق هیچ کدومشون نیستم 😂👌

توی ازدواج  سنتی  یه حس کالا بودن به ادم القا میشه اینکه خواهر و مادر باید تو را پسند کنن و اگر برعکسش اتفاق بیفته دختر خیلی تحقیر میشه جلوی خانوادش شاید خجالت بکشه یا با خودش تلقبن کنه که شاید من زشتم یا عیبی دارم   این چیزایی که میگم توی اطرافیانم دیدم و بدی دیگش اینه که چون کل فامیل در جریان قرار میگرن بهم زدنش سخت میشه  و مدت اشنایی کمتره 

توی دوستی هم اول اینکه از کجا معلوم اون اقا پسر قصدش ازدواج باشه و اگه بعد مدتی ول کرد رفت دختر خیلی اسیب روحی میبینه همینجور که همین الان کلی تاپیک میزنن که چه جوری دوس پسر خود را به شوهر تبدیل کنم توی دوستی اصولا تعهد خیلی کم تر هر کدوم هر لحظه که بخوان کات میکنن و اینکه ما تو ایرانیم و دوستی یه وقتایی ممکنه با توجه با فرهنگمون به ضرر مون تموم شه و همین طور اکثرا از روی احساس تصمیم می گیرن و پسری که به شما شماره میده پتانسیل اینکه بعدا به یه نفر دیگه شماره بده را داره

🥰
مثلا تو مدرن چقدر زمان میخواد؟ اتفاقا برا یکی مثل من خوبه این بحثا. حالا اصلا کلا برای شناخت چقدر زم ...

شناخت صد درصدی ک ممکن نیست

ولی تو مدرن ادما ببشتر شبیه خودشونن و خودسانسوری ندارن

تـو سنتی نه معایب و سعی میکنن بپوشونن 

زمانش. بستگی ب خودتون داره ک چقدر تایم میخای تا ی ادمو بشناسی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شناخت صد درصدی ک ممکن نیست ولی تو مدرن ادما ببشتر شبیه خودشونن و خودسانسوری ندارن تـو سنتی نه معای ...

مثلا 6 ماه با جلسات مشاوره؟ 

تو طایفه ما هرکی سنتی ازدواج کرد همه اشون خوشبختن و من اصلا حدایی ندیدم توشون.هرکیم مدرن ازدواج کرده ...

تو آشنایان ما هم چندتا هستن که سنتی بودن ظاهر رو حفظ کردن ولی باطن زندگیشون به هم ریختس

در کل همه جوری هست نمیدونم واقعا نمیشه انتخاب کرد که کدوم بهتره گیج میشه ادم

ازدواج من مدرن بود،وقتی به شناخت کافی رسیده باشی و بدونید که از زندگی چی میخواید عالیه

چقدر عالی 

راضی هستی؟ آشناییتون با واسطه بوده؟

مثلا 6 ماه با جلسات مشاوره؟ 

یه چیزی بگم 

مشاور خیلییی خوبه ها تو ی سری زمینه ها

ولی بهتریننن شناخت و خود ادم از خودش داره بهترین مشاور هرکس خود ادمه

از مشاور کمک بگیرید ولی قطعی نظرات مشاور درست نیست یا غلط نیست

حداقل هم 6 ماه زمان برای شناخت لازمه

یه چیزی بگم  مشاور خیلییی خوبه ها تو ی سری زمینه ها ولی بهتریننن شناخت و خود ادم از خودش داره ...

راستی اگه کتاب یا سخنرانی، کمک میکنه، ممنون میشم معرفی کنید. 

مرسی 🌺

موفق باشید🌱🦋