پدرم و مادرم ازدواج سنتی کردن مامانم که بی خواستگاری خواهراشو دید ترسید رد کنه دیگه کسی نیاد بابامم که مادرش نزاشت به زن مورد علاقش برسه گفت پس هرکی شد شد الان به هم میگن ما به هم علاقه نداریم فقط عادت کردیم به هم
خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
نمیشه یه قانونه کلی گذاشت که یکی بده یکی خوبه ولی من شخصا اصن دوس ندارم سنتیو درک نمیکنم بعضیا هر کیو راه میدن خونشون بعدشم تو یه مدت زمان کوتاه آشنا میشن تو یه مدت زمان کوتاه خیلیا میتونن خودشونو یه آدم دیگه نشون بدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازدواجسنتی بهتره به نظر من.......که اشنایی زیر نظر خونواده ها باشه....بعد از تفاهم ...برن سر عقد...
اگه تفاهم هم نداشتن...حداقل راحت به اغوش خونواده برمیگردن بدون استرس و این حرفا
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین مدرن اگر بهم وابسته بشن بعد به هر دلیلی ازدواج نکنن یا خانواده هاشون ناراضی باشه یا ببینن خانواده ها بهم نمیخورن یا اصلا پسره قصد آشنایی نداشته باشه خیلی آسیب میبینن بهترین چیز اینه بیان سنتی خاستگاری از شرایط و خانواده و قصد ازدواج مطمئن بشین بعد برن با هم آشنا بشن و وابسته این عاقلانه ترینه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
منی که کلی خواستگاری سنتی راه دادم میگم که از ریشه ازدواج سنتی اشتباهه چون دختر خیلی تحقیر میشه خان ...
نمیدونممم تا چه حد درسته ولی سنتی هایی ک من دیدم صرفا معامله اس
کدوم پسر پولدارتره
کدوم دختر خوشگل تره و...
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋