2777
2789
عنوان

خاستگار مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 52 پست
میدونی اخه استارتر با اینکه چادری بوده گفته تو محل کار نمیپوشم ،این اقا هم حتما رو چادر تاکید داشته& ...

کسی که ادم درستیه و شکاک نیست و به طرفش اعتماد داره این حرفو نمیزنه .میدونه که این ادم با چادر بی چادر با حجاب بی حجاب رفتارش با غریبه عوض نمیشه ..کاری که این اقا کرده یعنی فقط ظاهر .یعنی هر کی زیر چادره رفتارشم درسته؟...

فردا یه چادری نما میاد تو زندگی این اقا که ممکنه هزار کاره باشه ...به نظرم معیاراش اشتباهه.باطن رو ول کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که ادم درستیه و شکاک نیست و به طرفش اعتماد داره این حرفو نمیزنه .میدونه که این ادم با چادر بی چا ...

اتفاقا منم بهش گفتم ،گفتم گفتم من باهاتون رو راست بودم میتونستم دروغ بگم زود قضاوت نکنین ،گفت نه قضاوت نمیکنم و ....

چون چادرتو در میاری؟  این دیگه چی بود...

اهوم توقع داشت تو محل کارم چادری باشم ، و حاضر بودم ک چادر سر کنم ولی مهلت نداد و حالم خیلی بده حس میکنم غرورم شکسته شده 

اتفاقا منم بهش گفتم ،گفتم گفتم من باهاتون رو راست بودم میتونستم دروغ بگم زود قضاوت نکنین ،گفت نه قضا ...

ادمی که بهت میگه‌ چکار کن چکار نکن و مدام برات تکلیف تعیین کنه ارزشش رو نداره ...گاهی تنهایی بهتر از یه جفت بی ربطه

کسی که ادم درستیه و شکاک نیست و به طرفش اعتماد داره این حرفو نمیزنه .میدونه که این ادم با چادر بی چا ...

به نظردیگران احترام بذارید طرف چادر براش مهمه ودنبال خانم مذهبی میگرده ..نمیشه که ادم باری به هرجهت باشه

به نظردیگران احترام بذارید طرف چادر براش مهمه ودنبال خانم مذهبی میگرده ..نمیشه که ادم باری به هرجهت ...

میتونستن برن‌محل کارشون و ببینن نه اینکه بیان مستقیم بپرین چادر میذارید یا بر میدارید ؟؟!!میدونید .اصلا شکل خوشی نداره ...در واقع یجورایی خودشو‌نشون داده که چی مهمه برام .اینجور ادما که ایشون دنبالشه گوشه خونه نشستن ،تو اجتماع چکار میکنن

خوب کاری کردید صادقانه حرف زدید ولی اگر همسر مذهبی میخواهید بایدبه چادرتون اعتقاد داشته باشید نمیشه ...

عزیزم درسته اما توی مطب ک نمیشه چادر پوشید و هر کسی قبول نمیکنه ،همکارام غرق آرایشن و ... من با اینکه چادرمو درمیارم اما حجابم رعایته