2777
2789
عنوان

خاستگار مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 52 پست

حقیقت گفتنت درست بود ولی پیام دادنت به نظرم از سر اون آدم زیادی بود چون حتی شعور برخورد متمدنانه رو هم نداشته. من بودم واقعا بهم برمیخورد، چادرت رو درمیاری، ببخشید بیکینی که نمیپوشی! کسی که محجبه و مذهبیه قطعا رعایت میکنه چهارچوب اخلاقیش رو، رفتار طرف واقعا زشت بوده به‌نظرم خودت رو کوچیک کردی با پیام دادن دختر.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادما مذهبی نیستن.مذهبی نما ،معذب ،محدود و غیر اجتماعی هستن ..گول ظاهر رو نخور .فردام میگه بشین خ ...

میدونی اخه استارتر با اینکه چادری بوده گفته تو محل کار نمیپوشم ،این اقا هم حتما رو چادر تاکید داشته 

بعد خورده تو ذوقش ،اعتمادش رو از دست داده

نمیدونم بخدا ولی من خودمم مذهبیم فقط چون منشی مطب هستم محبور بودم 

خوب پس شما چاره ای نداشتی 

اوشون خیلی بی منطق بودن 

اصلا فکرش هم نکن ،خدا رو شکر خودشو نشون داده پس

حقیقت گفتنت درست بود ولی پیام دادنت به نظرم از سر اون آدم زیادی بود چون حتی شعور برخورد متمدنانه رو ...

😔😔ولی دیگه پیام ندادم فقط خواستم تکلیفم روشن بشه و منتظر نمونم ،شاید کارم اشتباه بوده راست میگی

😔😔ولی دیگه پیام ندادم فقط خواستم تکلیفم روشن بشه و منتظر نمونم ،شاید کارم اشتباه بوده راست میگی

فدای سرت دیگه کاریه که کردی، نه میبینیش طرف رو نه تاثیری میذاره تو زندگیت، فکرش رو نکن دیگه❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "