2777
2789
عنوان

بی تی اس

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 47 پست
اون یکی دیگه بود. تو همون سخنرانیش آهنگ فارسی هم ریورسینگ داشت. 

سخنرانش رائفی پوره،اره البته توایرانی ها بیشتر اون خواننده هایی که خارج کشورن آهنگاشون مشکل داره

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریورسینگ چیه😕  من نمیدونم

یعنی وبتی اهنگ رو برعکس میکنی یه جمله دیگه گفته میشه که معنی گمراه کننده ای داره

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
ریورسینگ چیه😕  من نمیدونم

با استفاده از کلمات و موسیقی کاری میکنن که وقتی آهنگو برعکس کنی جملات منفی حالاشیطانی یا ناامیدکننده مثل درود بر شیطان یا من هیچی‌نیستم میشنوی،و درسته که قسمت خودآگاه مغزت نمیفهمه‌اما قسمت ناخودآگاه متوجه میشه و روش تاثیرمنفی‌میزاره

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

ببین مثلا یک موردشو بهت میگم،برو اینستا تو پیچ @real_hollywood88 ادمینش آهنگارو بررسی میکنه،و چندتا ...

کیوت استایل رو ببین اونا تجربشون بیشتره و بدون اهمیت به هیتا حرفشونو میزنن و بهترین پیج ساب هست

جدا ازین حرفا طبق تحقیقاتی که انجام دادن از وقتی بی تی اس اومده آمار خودکشی کمتر شده

سخنرانش رائفی پوره،اره البته توایرانی ها بیشتر اون خواننده هایی که خارج کشورن آهنگاشون مشکل داره

میدونم. من اون سخنرانیش کامل گوش کردم.اخرش میگه خب ما بریم همه آهنگا رو چک کنیم، سخته، گفت موسیقی دارو هست و اینا و ایشون هم حکم نمیدن. الان وقتی فناوری دیپ فیک و اینا هست، شاید برا خراب کردن اون گروه دارن میگن ریورسینگ داره. شایدم واقعا داشته باشه. ولی ظاهرا که آهنگاش خوبه. 

کیوت استایل رو ببین اونا تجربشون بیشتره و بدون اهمیت به هیتا حرفشونو میزنن و بهترین پیج ساب هست جدا ...

ببین یه کلیپ تو یوتیوب دیدم که اون خواننده تو متن آهنگ داشت جملات امیدوار کننده و روحیه بخش میگفت اما تو ریورسینگش دقیقا برعکس بود ناامیدکننده ،اسم خوانندش یادم نیست ولی کره ای بود