2777
2789

۲تا خواهرشوهر دارم، خواهرشوهر کوچیکم چند ساعت قبل از عید با من دعوا کرد مقصرم خودش بود من فقط هرچی گفت جوابشو دادم الان با من قهره، مادرشوهرمم ما من سرسنگینه، ولی امشب خواهرشوهر بزرگم دعوتمون کرده آدم خوبیه کاری به کارم نداره، امشب اونام هستن  بنظرتون شام برم خونشون؟ یا بهونه بیارم نرم؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میرم خیلیم شاداب و سرحال و پر انرژی و بی تفاوت به ادمای فتنه تا با دینم جز جیگر بزنن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

منم عین شما،من نرفتم شوهرمو بچه هامو فرستادم که بفهمن چی به چیه،چندبار زنگ زدن آخرشم خواهرشوهرامو شوهر یکیشون اومدن دنبالم باخواهش اونا رفتم ،اصللللا باهاش حرف نزدم ،مهمونی تموم شد وبرگشتیم خونه

اگ میدونی باز دعوا میشه نرو اگ ن برو

همون دیگه آخه خودم اهل دعوا نیستم ولی اون هرچی از دهنش دربیاد میگه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
همون دیگه آخه خودم اهل دعوا نیستم ولی اون هرچی از دهنش دربیاد میگه

دقیقا این خواهر شوهر بیشعور منم همینطوره یه حرفایی میزنه که انگار دیگه قرار نیست طرفشو ببینه،از خجالتش همش تو آشپزخونه بود که با من روبرو نشه

برو ولی سعی کن دعواتون نشه تا خواهر شوهر بزرگت از دعوت کردنتون پشیمون نشه

من اهل دعوا نیستم میترسم تیکه بندازه

من باشم میرم خیلیم شاداب و سرحال و پر انرژی و بی تفاوت به ادمای فتنه تا با دینم جز جیگر بزنن

جیگرشون بسوزه لامصبا😹😹😹😹😹🤦🏻‍♀️

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

دقیقا این خواهر شوهر بیشعور منم همینطوره یه حرفایی میزنه که انگار دیگه قرار نیست طرفشو ببینه،از خجال ...

کلا با همه دعوا داره، بعد ی کاریم‌ میکنه آخرش تو مقصر بشی

برو ب خواهرشوهرتم محل نکن 

وقتی خواهرشوهر بزرگت خوبه الکی باهاش در نیوفت

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡