2777
2789
عنوان

راهکار در برابر قهر همسر

437 بازدید | 19 پست

سلام .... 16 ساله ازدواج کردم یه پسر دارم ... همسرم سر هر چیزی قهر می کنه و حرف نمی زنه تو این سالها فقط من پیش قدم بودم و آشتی می کردم و ایشون تا چند روز تو قیافه بود وقتی قهر می کنه با پسرم هم حرف نمی زنه یه پرنده عروس هلندی داریم حتی با اون هم قهر می کنه .... 

الان سه روزه  سر یه حرف من که بهش گفتم جاریم بارداره و ای کاش ما هم بچه دوم می آوردیم قهر کرده ... همین 

قرار بود بریم عیددیدنی خونه خواهرم نیومد من و پسرم تنهایی رفتیم .... 

این دفعه تصمیم جدی گرفتم مثل خودش باشم و نازشو نکشم ... جو خونه خیلی سنگینه من به خاطر پسرم سعی می کنم شاد باشم دیروز با پسرم رفتیم پارک ... ولی خدا فقط از دلم خبر داره چه آشوبیه ... 

تحمل قهر رو  اصلا ندارم 

اشتباهت همینه ک تحمل قهر نداری

حالا ک قهر کرده ناهار و شامم براش اماده نکن حالش جا بیاد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون تو بچگیش مونده،شما دیگه جای مادرش نباشین و هی منتشو نکشین،بذارین قهر باشه خودش بیاد پیشقدم شه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ایشون ناباروری ثانویه داره و فکر می کنه که با گفتن این موضوع که بچه دوم بیاریم ناباروری رو به روش می یارم در حالی که بهش گفتم من و بچه هم حق داریم و این قضیه نباید یک طرفه باشه ... گفتم انگار برات مهم نیستم خیلی رک و بدون هیچ پیش مقدمه ای گفت واقعا برام مهم نیستی و قلبم شکست ... و اینو واقعا جدی گفت 

اه اه دقیقا عین خودمی. منم وقتی میخام مث خودش سرسنگین باشم انگار باخودم لج کردم حرصم میگیره و... از ...

ما خانمها اکثرا همین رفتارو داریم البته متاسفانه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

والا منم ک قهرام طولانی میشد!شوهرم کلی عصبی میشد و دعوا طولانی تر میشد

میدونم قهر راه چاره نیس فقط

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

شما هم بهتره که نرید جلو برا آشتی بزارین خودش بیاد بعدم بعد 16 سال زندگی اخلاق بچه گانه ایی داره برای چیزای الکی قهر میکنه خیلی لوسش نکن تا این اخلاق ازسرش بیفته 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️