2777
2789
عنوان

بچها میشه باوجود فقر خوش بود؟!

1688 بازدید | 92 پست

خیلی دوست دارم با شوهرم بگم بخندم 

شاد باشم محیط خونه رو شاد کنم اما بخاطر مشکلات نمیشه یعنی هرچی فک میکنم هیچی پیدا نمیکنم که بشه ازش شادی دراورد... 

دلم میسوزه از اینکه هیچوقت نتونستم مثل بقیه زندگی کنم..... 

سوالم اینه اونایکه پولدار نیستن وضع مالی خوبی ندارن لطفا جواب بدن اون دسته از افرادی که با وجود فقر خوشبختن راضی هستن شاد سرخوشن تو زندگی لطفا بگین چطوری پیش میبرین زندگی رو شیرین میکنین ممنون از راهنماییتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان که شاغلم زندگیم صد برابر بدتر از زمانیه که هیچی نداشتم 

اون موقع درسته مشکلات مالی بود اما زیاد بهش فکر نمیکردم شب یه تخم مرغ هم بود همونم با هزار خوشی میخوردیم

شاید خیلی چیزا نداشتم وقتی میرفتم بقیه رو میدیدم دلم میگرفت ولی زندگیم واقعا خوش بود نسبت به الان

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

ببین خیلی سخته ولی میشه، من زمانی که وضع مالی بدی داشتیم خیلی با همسرم عاشقانه کنار هم زندگی میکردیم حتی از اون کنار هم چایی خوردن هم لذت می‌بردیم کلی از اهدافمون حرف می‌زدیم از اینکه وقتی پولدار شدیم چکار کنیم، کلی رویا بافی میکردیم، از بچه ها مون حرف می‌زدیم و... حتی با اون پول کمی که داشتیم برنامه ریزی میکردیم هر دو ماه می‌رفتیم شام بیرون یا تفریحاتی که در توانمون بود 

الان بعد گذشت اون همه سختی شوهرم بهم میگه تو زن خوبی بودی که بهم انرژی و انگیزه دادی، با اینکه دستمون خالی بود ولی بخدا عشق بینمون بینهایت بود بهترین روزام بودن

من و شوهرم یه زمانی هیچی تو این دنیا نداشتیم غیر یه ماشین قسطی با همون ماشین از الان که کلی مال داریم خوشحال تر بودیم خوش بودن به پول و ثروت نیست به دل خوشه البته الان هم خوشیم ولی اون موقع یه چیز دیگه بودیم خوشحال و سرمست بیخیال دنیا

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بله به شرط اینکه تلاش کنی فقر رو از بین ببری. اگه شاغل نیستی سعی کن با یه مهارت نون دربیاری مثل آرایشگری یا خیاطی یا بافتنی یا گلدوزی یا جواهر دوزی یا آشپزی. خدا کمکت میکنه دلت هم شاد میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ببین خیلی سخته ولی میشه، من زمانی که وضع مالی بدی داشتیم خیلی با همسرم عاشقانه کنار هم زندگی میکردیم ...

ببین شوهر من اهل حرف زدن نیست اما محبت داره خدایش واینکه کلا تو کار یخورده تنبلی هم میکنه