2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2012384 بازدید | 25343 پست

سلام من یه آژانسی رو میشناسم تریپ روم هر وقت بخوام برم سفر از اینجا خرید میکنم پیشنهاد میکنم شماهم زنگ بزنید راهنمایییتون میکنن هم سایتشون رو براتون میذارم هم شماره آژانس02174026   triproom.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آکادمی زبان دکتر منوچهر زاده 🧩

اگه زمان و پولت برات برات مهمه دوره های پازلینگ رو انتخاب کن تا با تضمین و فقط در ۲۰ جلسه زبان انگلیسی یاد بگیری و هر چیزی رو بخوای به راحتی بیان کنی با تضمین و گارانتی بازگشت وجه 100درصد 🥰🌹

کافیه با ما تماس بگیرید تا اطلاعات کامل درباره روش پازلینگ دریافت کنی🔥😍

09100093268

سلام بچه ها. وقت تون بخیر. ببخشید میدونم ممکنه سوالهام تو صفحات قبل جوابش باشه حتما مطالعه میکنم ولی چون تعداد صفحات زیاده ممنون میشم شما راهنمایی کنید

ما ان شاء الله برنامه سفر به ترکیه داریم

میخواستم قیمت بروز ورودی بعضی جاها رو بدونم

مثل

کاخ دولمه باغچه

اکواریوم

تور تنگه بسفر (معمولی و با رقص)

کشتی جزیره بیوک ادا و کالسکه و ...

و جاهایی دیدنی دیگه که ورودی دارن و از قیمت ورودی هاشون اطلاع دارید

استانبولو فقط با تور برید نصف قیمت در میاد تا خودت هتلو پرواز بگیری

هر آژانسی هم به درد نمیخوره

آژانس باید کارش استانبول باشه

بهترینشون استانبول تراوله

02178995154

09357000999

توی اینستا هم isttravel سرچ کنید میاد

من چند روز پیش یه عطر خیلی خوشبو گرفتم که واقعا انتظار نداشتم با این قیمت اینقدر خوب باشه 😅
قیمتش زیر ۲۰۰ تومن بود (فکر کنم حدود ۱6۰-۱5۰) و موندگاریشم نسبت به قیمتش واقعا خوبه. من خودم کلا به عطرای ارزون خیلی اعتماد ندارم ولی این یکی انصافا خوب دراومد.

برندش لابانته هست (لابانته رو سرچ کنین، سایت خودشم داره). رایحه‌ای که من گرفتم یکم شیرین و خنکه، خیلی مناسب تابستونه 💐
فقط خواستم تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره. کسی دیگه هم از این برند چیزی گرفته؟ تجربه‌تون چطور بوده؟

سلام عزیزم 

حجم‌پیاما زیا. و طولانی بود و خوندنش سخته 

هفته اینده میام استانبول و میخام بهترین جاهای تفریحی و پارک ابی و جزیره رو بریم بگردیم ! 

میشه راهنمایی کنی که چکار کنیم که وقتمون هدر نره و هزینه اضافه نداشته باشیم؟