2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 50 پست
من کل سیسمونیمو از دیجی گرفتم و خیلی راضی بودم . تازه خیلی شنیدم میگن دیجی کالا گرونه ولی من هرچی رو ...

بضی وسایلاش گرونترن مثلا ست سوفله خوری من بیرون ۶۹۰گرفتم ولی دیجی زده ۹۰۰ اما بضی وقتا قیمتاش واقعا پایینترن یا ی کلمن گرفتم ۶۰۰دیجی زده۸۰۰

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما حتی از هایپرا و فروشگاه های بزرگ هم خرید نمیکنیم روئسای فروشگاه های بزرگ همه پولدارن و با خرید ما ...

افرین واقعا من ک اصلا از افق کوروش ورفاه خرید نمیکنم چون همشون دزدن .الکی ی قیمت میزنن روجنسا بعد از وزنشون کم میکنن آخرم میگن ۱۰۰تومن تخفیف داشتین الان ۳یا۴سالی میشه اصلاازشون خرید نکردم

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
اینطوری فکر کنیم کلا اقتصاد فلج میشه و ما میشیم برده سرمایه دار ها 

مثلا از اینایی ک آنلاین وسایل میفروشن مثل مانتو و...خرید کنیم بقیه فلج میشن؟؟؟اینم ی نوع خرید ولی گسترده تر با تنوع بالاتر و با وقت کمتر

آره ولی ذاتم یه جوریه زود گول میخورم بعد فحش میدم بهش😄😄

پس فقط حضوری خرید کن

من خیلی بالا پایین میکنم بعد خرید میکنم . 

مثل من

مثل من

من نظرات رو میخونم عکسای کاربرارو چک میکنم قیمت بیرون رو درمیارم . اخر هم از فروشنده ای میخرم ک بیشترین رضایت رو داشته . ناراضی هم باشم حتما مرجوع میکنم . یخچال و لباسشویی و جاروبرقی و ..... هم از دیجی گرفتم . کلا دیگه عادت کردم ب خرید از دیجی کالا . برای مادرم و خواهرمم زیاد از دیجی خرید زدم 

منم چند بار خرید کردم خیلی راضیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من نصف خریدام از دیجب کالاس 

البته اکثرا چیزایی که بیرون ندیدم یا تو شگفت انگیز خاش خرید میکنم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂