2777
2789

اصلا هیچوقت دوست ندارم تاپیک بزنم 

ولی اینبار احساس کردم دوست دارم صحبت کنم 

از روزی که اومدیم خونه ی مامانم هر روزش یک داستان بزرگی بوده ، رفتارهای غیر قابل تحمل همسرم از یک ور از اینکه خودش رو میزنه به نفهمیدن ، ولی تمام حرف ها رو حفظ میکنه شروع میکنه به غر زدن و ادا اطوار در آوردن که فلانی نگاه کرد ، اون یکی فلان چیزو گفت.. از هر چیزی یک داستان درست میکنه که منو بکوبه هر چند ساعت یکبار هم می‌خواد تکلیف زندگیش رو روشن کنه  …

😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی داره دیوونم میکنه نمیشه گفت چه چیزهایی مطرح میشه و چه چیز هایی میگه ..

شوهر منم همینه کافیه یکی با یکی دیگه شوخی کنه این سریع له خودش میگیره بعد غرشو به من میزنه...منم همیشه میگم خودت حل کن مشکلتو به من ربطی نداره

شوهر منم همینه کافیه یکی با یکی دیگه شوخی کنه این سریع له خودش میگیره بعد غرشو به من میزنه...منم همی ...

اخ میدونی الان نمیدونم چه فازی گرفته ، همرو میچسبونه به من 

شکاکی و بدبینی کم داشت فقط 

شوهر منم همینه اینا مریضن واقعا با عرض معذرت...خود کم بینی دارن میخوان با بد کردن دیگران خودشونو خوب ...

جلوی بقیه انقدر رفتار خوب ، خوش اخلاق اصلا هرکس ببینه میگه وای عجب چیزی 

دقیقا:) برعکس بعضی مردا رو میبینی میگی زنش چطور تحملش می‌کنه بعد میفهمی تو خونه عالیه

یعنی هر چی سنشون میره بالاتر بد تر میشن 

دل آدم رو یکسری حرف ها آتش میزنه 

من دلمو یه زمانی آتیش میزد...از وقتی سعی کردم قوی باشم و بدونم ارزش من به حرفای اون نیس خیلی راحت تر ...

هر چی از دهنش در میاد میگه انواع تهمت و مسائل مختلف دریغ از ذره ای خجالت حیف که نمیتونم جوابش رو بدم برگردم براش دارم 

هر چی از دهنش در میاد میگه انواع تهمت و مسائل مختلف دریغ از ذره ای خجالت حیف که نمیتونم جوابش ر ...

شوهر منم‌میگه ولی یه چیزی بت بگم...یه روانشناسی میگف وقتی یه نفر به شما حرف بدی میزنه انگار یه چاقو پرت کرده باشه سمتتون..این شماییدکه میتونی اون چاقو رو از زمین برداری بکنی تو قلب خودت...اون شعورش رو نشون میده شما به خودت نگیر و این نگرفتن رو به اونم نشون بده..میفهمه قطعا