2777
2789
عنوان

در جوار ملکوتی امام رضا (ع) نائب الزیاره هستم+📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 126 پست

اول سلام مارو به اقا برسون انشاالله قسمت همه منم بطلبه التماس دعا دارم گره افتاده تو زندگیم دعام کن این شوهرم دست از این اخلاق بدش برداره دلش صاف شه زندگیم روی خوشی ببینه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

تو رو خدا دعا کن پدر و مادر کوثر هر چی برای من خواستن انشالله خدا سر خودشون و دخترشون بیاره و انشالله هر کی ه سحر و جادوی بدیی درست کرده برام همش باطل شه و دیگه هم تمدید نشه😭😭😭😭

تو رو خدا دعا کن پدر و مادر کوثر هر سحر و جادویی که برای ازدواج دخترشون درست کردن باطل شه و دیگه هیچ وقت هم تمدید نشه🥺😭😔💔

تو رو خدا تو رو قرآن برای حاجت روا شدنم دعاکنید😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا دعا کن مریم و امینه و خ و ل و ح و ه و ا و   و وفا و ا و حاج م و ه و ن و ت و مهدی و همه ی بدخواه هان منو عزیزانم انشالله هر بدیی کردن در حقمون منو مادر وخواهرم صد برابر بدتر سرشون بیاد و تقاص ظلم هایی که کردن در حقمونو به بدترین شکل ممکن پس بدن😭💔

تو رو خدا تو رو قرآن برای حاجت روا شدنم دعاکنید😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲

تو رو خدا دعا کن من و مادر و خواهرم و نفیسه به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭😭

تو رو. خدا دعا کن حرفهای نفیسه همشون راست باشن و درست در بیان😭😭😭😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا خیلی دعا کن مادرم صاحب یه خونه ی خیلی خوب بزرگ ویلایی توی منطقه خوب شه انشاالله همین امسال 😭😭😭💔💔💔💔

تو رو خدا خیلی دعام پدرم تا ۵ سال دیگه سرکار بمونه و باز نشست نشه به حق محمد و آل محمد 😭😭😭😭😭

تو رو خدا دعام کن به بزرگترین آرزوم به عشقم برسم و عقدمون تا قبل ماه رمضون امسال سر بگیره و خیییییییییلییییییییی خوشبخت و موفق و عاقبت به خیر شیم در کنار هم و حال دلمون عالی باشه در کنارهم تو رو خدا خیلی دعام کن  عشقم از دنیا فقط منو بخواد و بس😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔