الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
التماس دعا ، مخصوصا برای خواهرام برادرام وا ی من خیلی خو استه هام زیاده از امام رضا اگر زحمتی نیست برای پسرم خاله جانم کاش بطلبه و سعادتشو داشته باشگ خودم بیام پابوس امام رضا
ازت خواهش و التماس و تمنا میکنم امام رضا رو قسمش بده به خدا و همه ی چیزهایی که افریده انشالله که عشقم هرر جور هست مال من و قسمتم باشه و به حد مرگ دوستم داشته باشه و عقد کنم این هفته و عروسیمون همین سال ۱۴۰۱ باشه و انشاالله سال ۱۴۰۲ مادر شم و بچه ها ی اولم پسر باشن و همه ی بچهامون سالم باشن خیلی خوشبختممممممم کنه عشقم، تو رو خدا دعا کن عشقم هر جور هست قسمت من باشه و هیچ وقت ازم سرد و دلزده نشه و همیشه دیونم و عاشقم و همسرم باشه و فقط مال منننننننن باضه😔😭😭😭😭💔🌹
تو رو خدا دعام کن انشالله برادارم خیلی تو درسشون موفق باشند و انشالله به تنهایی خودشون بتونن درس بخونن و انشالله بهترین مدرک و بهترین شغل و بهترین همسر و بهترین اولاد سالم و صالح نثیبشون شه😭😔
تو رو خدا دعام کن انشالله هر کی هر بدیی که در حق منو مادر و خواهرم کرد و دلمونو سوزوندن و اشکمونو در اوردن و ظلم کردن در حقمون انشالله همین روزا دقیقا عین کاراشون سرشون بیاد و تقاص پس بدن و دیگه بترسن ظلم و بدیی کنن در حق کسی🙏😭
تو روخدا دعا کن عشقم هر شب بهم پیام بده و انشالله همین ماه تاقبل ماه ر رمضون عقد کنیم و همیشه پیش شاد و راحت باشیم و ایام به کاممون باشه و انشالله من روز به روز زیباتر شم خیلی و انشالله هیچ وقت روم هوو نیاره و من همسر اول و آخرش باشم و انشالله از هم صاحب دو سه تا پسر و یه دختر شیم بچهامون همشون سالم و صالح و زیبا باشند💔😭
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺