2777
2789
عنوان

در جوار ملکوتی امام رضا (ع) نائب الزیاره هستم+📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا به سعادتتون 

تو سال جدید ثامن الحجج یاورتون باشه

التماس دعا

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

التماس دعا ، مخصوصا برای خواهرام برادرام  وا ی من خیلی خو استه هام زیاده از امام رضا  اگر زحمتی نیست برای پسرم خاله جانم   کاش بطلبه و سعادتشو داشته باشگ خودم بیام پابوس امام رضا

ازت خواهش و التماس و تمنا میکنم امام رضا رو قسمش بده به خدا و همه ی چیزهایی که افریده انشالله که عشقم هرر جور هست مال من و قسمتم باشه و به حد مرگ دوستم داشته باشه و عقد کنم این هفته و عروسیمون همین سال ۱۴۰۱ باشه و انشاالله سال ۱۴۰۲ مادر شم و بچه ها ی اولم پسر باشن و همه ی بچهامون سالم باشن خیلی خوشبختممممممم کنه عشقم، تو رو خدا دعا کن عشقم هر جور هست قسمت من باشه و هیچ وقت ازم سرد و دلزده نشه و همیشه دیونم و عاشقم و همسرم باشه و فقط مال منننننننن باضه😔😭😭😭😭💔🌹

عزیزای دلم یکی یکی میخونم و دعا میکنم 

لایک هم میکنم ک بدونید تک تکتونو دعا کردم 

شرمندتونم ک تک تک جواب نمیدم 

امام رضا و قسم دادم هرچی ک بهترینه نصیبتون کنه 

هرچی ک توی دلتون هس براتون پیش بیاد ♥️♥️♥️🤲🏻🤲🏻

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

تو رو خدا دعام کن انشالله برادارم خیلی تو درسشون موفق باشند و انشالله به تنهایی خودشون بتونن درس بخونن و انشالله بهترین مدرک و بهترین شغل و بهترین همسر و بهترین اولاد سالم و صالح نثیبشون شه😭😔

تو رو خدا دعام کن انشالله هر کی هر بدیی که در حق منو مادر و خواهرم کرد و دلمونو سوزوندن و اشکمونو در اوردن و ظلم کردن در حقمون انشالله همین روزا دقیقا عین کاراشون سرشون بیاد و تقاص پس بدن و دیگه بترسن ظلم و بدیی کنن در حق کسی🙏😭

تو روخدا دعا کن عشقم هر شب بهم پیام بده و انشالله همین ماه تاقبل ماه ر رمضون عقد کنیم و همیشه پیش شاد و راحت  باشیم و ایام به کاممون  باشه و انشالله من روز به روز زیباتر شم خیلی و انشالله هیچ وقت روم هوو نیاره و من همسر اول و آخرش باشم و انشالله از هم صاحب دو سه تا پسر و یه دختر شیم بچهامون همشون سالم و صالح و زیبا باشند💔😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺