2777
2789
عنوان

در جوار ملکوتی امام رضا (ع) نائب الزیاره هستم+📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر دلشکستم که مادرش یه ساله مریضه و امیدی به خوب شدنش نداره مگر با دعای امام رضا، خیلی دلم میخواست الان حرم بودم.عزیزم الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده، واسه مادرم دعا کن از امام رضا بخواه واسطه شه برای گرفتن شفای مادری که داره فلج میشه و فقط ۵۱ سالشه. نمی دونی چقدر غمگینم

چشم انشالله امام رضا حاجتتون میده ♥️

می شه از اقا بخوای مشکل منم حل کنه بگو اقا فاطمه خیلی وقته چشم انتظار دیگه داره زیر بار مشکلات کم می یاره تورخدا تورا به این ماه های مبارک مشکلش حل کن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

اسمم زهراست لطفا برام دعا کن امسال دیگه دانشگاه رشته مورد علاقمو بیارم

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

خیلی بریدم از این زندگی 

آروزی مرگ دارم فقط با اینکه فقط هیفده سالمه😭 

از آقا بخواه به حق مهربونیت و کَرَم خودش سال جدید زندگیم متحول شه و اتفاقات خوبی بیوفته 

اگه دعام کردی لایکم کن🥺 خیلی محتاجم به دعا

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

زیارت قبول گلم

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تو همین فروردین ۱۴۰۱ عقد کنیم منو عشقم با هم ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا از همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

سلام عزیزم ۔ التماس دعا

اول واسہ تمام مخلوقات خدا

بعد مادرم و مادرم و مادرم

شوھرم و تمام عزیزانم

مرسے

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋

دعا کن پول رهنی جور شه برامون زودتر عروسی کنیم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

زیارتتون قبول

حاجت روا بشید

برای سلامتی وفرج اقا زیاد دعا کنید

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری من وخانواده ام دعا کنید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد