2777
2789

سلام.. 

قصد نداشتم تاپیک بزنم.. اما آستانه تحملم تموم شده. لبریزم از خشم و ناراحتی.. 

شش ماهه باردارم و چند روزی اومدیم شمال که خونه داریم یکم حال و هوام عوض بشه.. 

از سوم فروردین اینا اومدن خونمون که سر خانوم شپش داره.. سرماخوردگی شدید داره خودش و پسرش همش خلط سینه بالا میارن. دستش همش تو بینیشه. بچه اش نه سالشه شب ادراری داره و شب اول جیش کرد به فرش هم رسید و فرش رو نشست. 

کنار بخاری اتراق کردن و اصلا ما نمیتونیم نزدیک بخاری بشینیم هوا هم سرد.. 

سر و صدا و جیغ و داد بچه ها از یه طرف.. رفتارهای این خانوم از یه طرف.. امشب دیدم شونه گرفته دستش و سر پر شپشش رو تو خونه شونه میزنه.. بهش اعتراض کردم میگه سرم فقط رشک داره شپش نداره.. حوله شخصی هم نیاوردن.. مسواک ندارن.. زندگیم رو به گند کشیدن.. با این وضعم اومدم آرامش بگیرم روانی شدم.. 

دارم دیوونه میشم تا دهم میخوان بمونن

هر کسی بی مسئولیت و کثیف هست لطفا مهمونی نره.. بخدا حق الناسه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش كنه

چند وقت پيش هم من يه مهمون برام اومد كه شپش داشت

كل خونه رو سمپاشي كرديم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

🤢🤢 درشون کن این بی مسئولیت ها رو وسایلات رو بنداز گردنش بگو بی زحمت بچت اینجا جیش کرده بشور فرش رو 

من اهل این حوالی نیستم فک کن ؛ من اهل جایی هستم که جهنم پیشش قطب شماله .  یا فک کن از جهنم مرخصی گرفتم  

جمع کن برو خونت.دلت خوشه اومدی تفریح والا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8