2777
2789

فکر کی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر کار رو سر خود بریز که دیگه نتونی فکر کنی 

و  تا از فکرش در نیومدی نرو سراغ .....

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 
البته وقتی ی ادم بهتر از کسی ک از دست دادی وارد زندگیت بشه هم فراموشش میکنی

هرکی میاد با اون مقایسه میکنم و قبول نمیکنم... در اوج دوس داشتنم رفت

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
انقدر کار رو سر خود بریز که دیگه نتونی فکر کنی  و  تا از فکرش در نیومدی نرو سراغ .....

نمیدونم دیگه چیکار کنم... آخر شبا که بدتر دلم تنگ‌میشه😔

ذهنتو مشقول کن خودتو قانع کن ک  راهتون خیلی وقته ازهم حدا شده .‌‌‌.و ب فکر شخص جدیدی باش

کاش اگه قراره به شخصی نرسیم هیچوقت نیاد تو زندگیمون و بعد داغونمون کنه😞