2777
2789
یک سال و سه ماه گذشته....

واس من بعد یه سال بهتر شده دیگ گریه واینا ندارم ولی خوب باید کنار بیایم دیگ

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
هرکی میاد با اون مقایسه میکنم و قبول نمیکنم... در اوج دوس داشتنم رفت

برا منم همینطوری بود دقیقا شرایط تورو داشتم همین حس مقایسه ولی با ی ادم خفنتر اشنا شدم و کلا از ذهنم رفت اینو باید بدونی که برای تو ادمای خفنتری هستن البته این به این معنی نیست ک تا ی ادم خفنتر اومد تو زندگین فرتی باز وارد رابطه شی دوباره پروسه رو تکرار کنی نه بلکه این موضوع ک خودت بفهمی از اون ادم بهتر واست هست اعتماد بنفستو میبره بالاتر و دیگ احساس وابستگی نداری چه خوشت بیاد چه نیاد فکر ادمی  باشی که تورو نپذیرفته حقارته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم همینطوری بود دقیقا شرایط تورو داشتم همین حس مقایسه ولی با ی ادم خفنتر اشنا شدم و کلا از ذهنم ...

درست میگی واقعا... برام دعا کن بتونم... هرشب هر روز بیادشم... کاش خدا دلتنگیو نمی آفرید

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟

به این فکر نکن که همیشه شخصیتت فقط پیش بقیه حفظ بشه گاهی باید رفتار به نوعی باشه که خودت از خودت راضی باشی کلی ادم هستن ک وارد زندگی ماها میشن و میرن قرار نیس همه بمونن ما باید بالغ باشیم درست با این موارد برخورد کنیم نه اینکه خودمونو حقیر کنیم ک ای بابا این رفت منو نخواست بشینم گریه کنم از فکرش نیام بیرون ک.و.ن لقش بابا

درست میگی واقعا... برام دعا کن بتونم... هرشب هر روز بیادشم... کاش خدا دلتنگیو نمی آفرید

امیدوارم از پسش بر بیای و حالت خوب شه و امیدوارم دغدغه هات همینا باشن همیشه وگرنه وقتی بیفتی تو عمق زندگی شکست عشقیمون میشه مضحک ترین و دلچسب ترین مشکلمون