2777
2789
عنوان

نامتقارنی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم معمولا سینه سمت چپ به دلیل وجود قلب در زیرش بزرگ تر از راستی هست اگر این عدم تقارن خیلی ...

سلام گلم 

به چشم نمیاد از روی لباس

ولی خب از حالت متقارنی خارجه

یکم اعتماد ب نفسمو گرفته

بجز جراحی 

شما راه دیگه ای سراغ ندارید ؟ با باشگاه رفتن بنظرتون میشه متقارنش کرد؟ 

سلام گلم   به چشم نمیاد از روی لباس  ولی خب از حالت متقارنی خارجه یکم اعتماد ب نفس ...

ببین عزیز دلم اول از همه اینکه خودت داری میگی از روی لباس اصلا مشخص نیست

سینه ت هم که فقط خودت میبینی و اگه متاهلی همسرت 

خب پس چرا دوست داری تغییرش بدی اگه مشکل خاصی نداری

سینه خانم ها هیچ وقت دقیقا هم اندازه نیست 

ازت خواهش میکنم بدن خودت را همونطوری که هست دوست داشته باش و به همسرت هم یاد بده که تو را همونطوری که هستی دوست داشته باشه

چاق بودن

لاغر بودن

کوچیک بودن سایز سینه و باسن

پهلو داشتن

و هزارتا چیز دیگه که متاسفانه امروز اکثر ما خانم ها درگیرش شدیم، جز اینکه بخواد ما را به یک کالا واسه زیبایی تبدیل کنه هیچ فایده ای دیگه ای نداره

باشگاه برو اما واسه سلامتی روح و جسمت نه واسه متقارن شدن سینه هات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیز دلم اول از همه اینکه خودت داری میگی از روی لباس اصلا مشخص نیست سینه ت هم که فقط خودت میبی ...

ن عزیزدلم‌من مجردم ولی بخاطر بعدا میترسم که ازدواج کنم وگرنه خودم مشکلی ندارم   

همه ی حرفات درسته گلم 

ولی خب روی ادم تاثیر داره چه زیبایی صورت چ بدن چه اخلاق 

ولی تمام حرفات درست بود گل

ایشالا همه مون بتونیم خودمون رو اونطوری که هستیم دوست داشته باشیم‌

ن عزیزدلم‌من مجردم ولی بخاطر بعدا میترسم که ازدواج کنم وگرنه خودم مشکلی ندارم      ه ...

من مطمئنم که بدن تو فوق العاده جذاب و زیباست چون فکرت و نوشتنت هم زیباست

خیلی ممنونم که پیامم را خوندی و ببخشید اگه ناراحت شدی

بهترینی عزیزم       

من مطمئنم که بدن تو فوق العاده جذاب و زیباست چون فکرت و نوشتنت هم زیباست خیلی ممنونم که پیامم را خو ...

قربون‌مهربونیت برم عزیزدلم تو لطف داری 

نه چه ناراحتییی ای همه ی حرفات درست بود 

فداتشم من

با باشگاه رفتن بهتر نمیشه؟ من جراحی اخه نمیخام کنم تو چندتا سایتم خوندم دکترا گفتن تا خیلی ضروری ن ...

می‌دونم چی میگی 

منم سالها از این که سینه هام بزرگ و نامتقارن و از همه چیز بدتر بعد لاغری آویزون شدن افسرده شده بود م الان هم اصلا دوست ندارم همسر م بدون سوتین منو ببینه،😢 

ولی خوب چاره چیه عمل جراحی خیلی گرون هستش 

منم دیگه بیخیال شدم  

من اگه همسن شما بودم باشگاه رو میرفتم 

چند وقت پیش از یه مربی شنیدم که. ورزش‌ باعث میشه بافت چربی کم بشه و سینه عضلانی بشه 

هم سینه از افتادگی جلوگیری میشه و هم سایز کم میشه 

می‌دونم چی میگی  منم سالها از این که سینه هام بزرگ و نامتقارن و از همه چیز بدتر بعد لاغری آویز ...

واااای هزینه عمل که خیلیییی بالاست اصلا نمیشه 

باشگاه رو حتما میرم 

بنظرت متقارن میشه؟

منم ازینکه ازدواج کنم اینطوری شه میترسم ...