2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟؟

135 بازدید | 20 پست

ماچندروز پیش دعوت بودیم جایی واسه شام کلا ۱۲تا اقا بودیم و ۱۵تا زن و بچه

طرف از بیرون غذا گرفته بودکه کباب بود بعد همونو تو پرس گذاشت جلومون و نوشابه خانواده چندتا و لیوان یکبار مصرف...

بنظرشما بی احترامی نبود؟؟

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

من عااااشق چلو کبابم، ظرفش واسم مهم نیست😋😋😋😋😋😋

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم بدهکارتون‌که نیستن،راضی باشید

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

اخه سفره واقعا خالی بود هر تفر یک پرس و لیوان یکبار مصرف ....بنظرم ناکافی یودوضع مالیشم خوبه ن سوپی ن سالادی 

حتی نکرد پرسا رو خالی کنه تو ظرف

نه خیلیم عالی

بیچاره ها طرف ۴۰ نفر ادمو بشورن مهمونی کوفتشون میشه

تازه کبابم گرفته یه غذای خیلی خوب

دستشونم درد نکنه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اخه سفره واقعا خالی بود هر تفر یک پرس و لیوان یکبار مصرف ....بنظرم ناکافی یودوضع مالیشم خوبه ن سوپی ...

آدم واسه شکم که جایی نمیره بعدشم الان انقد مردم گرفتاری دارن شاید وقت نکرده 

اخه سفره واقعا خالی بود هر تفر یک پرس و لیوان یکبار مصرف ....بنظرم ناکافی یودوضع مالیشم خوبه ن سوپی ...

انتظار الکی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

اگر خونه شون بوده که زشته به نظر من ، یعنی درست تر بگم مدل خودم نیست که این کار رو بکنم.... چون حتی فقط خودمونم باشیم، توی اون ظرف نمیخوریم

ولی اگر مثلا باغی ویلایی جایی رفتید و امکاناتشون کمتر بوده، هیچ اشکالی نداره

اگر خونه شون بوده که زشته به نظر من ، یعنی درست تر بگم مدل خودم نیست که این کار رو بکنم.... چون حتی ...

ن بابا خونه خودش بود من میگم یه سبزی کاهویی سالادی ماستی ترشی چیزی ....هیچی نبود واسم عجیب بود خدایی

ببین منم مثل خودتم

می فهمم چی میگی

گفتم که منم این کار رو نمیکنم حتی وقتی خودمونیم فقط

ولی برای اینکه ببینی بی احترامی هست یا نه، باید رفتارهای دیگه شون رو در نظر بگیری ... اونم در طول زمان نه فقط یه بار مهمونی.... خودتون شخصیت کسی که مهمونش بودین رو می شناسید بالاخره

به خودی خود نمیشه گفت این رفتار بدی بوده... یا بی احترامی به شما