2821
2789

اول یه معرفی جزیی کنم 

خودم 16 سالمه و تک فرزندم 

و پدر و مادرمم زیر 50 سالن 

با وجود اینکه تک فرزندم اما شکایتی نکردم تا حالا 

ب دلایلی خانواده ام نشد که صاحب فرزند دیگه بشن و خب یه جورایی میشه گفت این روزا با وجود افسردگی که دارم حس تنهایی میکنم و دوس دارم ی خواهر خوشکل و بامزه بیاریم نگه داریم🥺🥲

پدرمو عاشق بچه هایت و مادرمم بدش نمیاد 

شرایطش و داریم برای نگهداری اما خب خودم و مادرم دودلم 

نوزادی که مطمعن باشیم ازش و بشه از بیمارستان از خانواده ایی که توانایی نگهداری ندارن بگیرم خیلی عالیه انا خب دردسر های خودشم داره دیگه خودتون مادرین اکثرا و بیشتر آشنایی دارین 

فقط خودم بخاطر اینکه دارم به کنکور و اینا نزدیک میشم می ترسم پشیمون بشم هرچند بچه های کوچیک و خیلی دوس دارم بخصوص دختر بچه 

چطور با خانواده ام طوری مطرح کنم که خوب باشه؟ 

چون تا الان می گفتم بچه دیگه نمیخوام و این حرفا بهم می خندن و فک می کنن جوگیر شدم! 

اگه کسی تجربه ایی داره لطفا در اختیارم بزاره که یا کلن ول کن این قضیه بشم یا آینکه بیاریم یکی 

ممنون ❤💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حداقل حس تنهاییو به افسردگی ربط ندید لطفا😐🙄

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

بنظرم ول کن قضیه رو 

ولی اگر دختر بچه هارو دوست داری

برو به بچه هایی که مثلا 1سال و... هستن کمک کن

اگر وضع مالیتون اوکیه

مثلا وقتی میبینی مامان و باباشون نمیتونن براشون لباس بخرن تو برو براشون لباس بخر و خوشحالشون کن

حتما نباید خواهر و برادرت باشن یا پیشت باشن🙃😉

سلام.خواهر من همین قصد رو داشت و تحقیق کرد.به بابا و مامان تو بخاطر شرایط سنی نوزاد نمیدن.اگه بچه بدن ۱۲سال به بالا میدن چون جوون نیستن.اوردن بچه زیر سه سال ریسکه بخاطر بیماریهای ژنتیکی.

تو این موارد الویت با زوجهای ناباروره که براب اونا تا ۵سال طول میکشه چه برسه به شما

🩷🩷

بنظر من چون الان کنکور داری و طبیعتا نوزاد هم کلی دردسر داره ( گریه های شبانه ؛ واکسن ؛ رفلاکس و.... ...

نمیدونم واقعا دلم به حال پدرم می سوزه اون خیلی دوس داره بچه چندبارم گاه من مخالفت کردم

حتی امروز بهم گفت اگه تو موافقت کنی احتمالش هست.... 

الانم نیاریم دیگه خیلی دیر میشه 

واقعا موندم 

خیلی دلم میخواد نگه داریم🥲

خیلی هم خوبه ولی باید از بهزیستی اقدام کنند که به مشکل نخورند ودر ضمن به کسی که فرزند داره و کسانی که سنشون بالای چهل سال باشه نوزاد نمیدن .چون دو نفر از اقوام فرزند خوانده دارند اطلاع دارم 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

این حستون طبیعیه و خیلی خوبه ...

خیلی از خانواده ها هستن که توانایی نگه داری فرزندشون رو ندارن میتونید بدون اینکه اون فرزند رو به عنوان فرزند خانواده خودتون بیارید برای مدتی که کمک به اون خانواده بشه بیارید که بعدا اگه خواستید بهشون برگردونید یا اونها خواستن بتونن بیان فرزندشون رو ببینن ....

ولی در هر صورت این کار یه تحول بزرگ تو خانوادتون هست و الان چون تو زمان قبل از کنکور هستید توصیه نمیکنم...

سلام.خواهر من همین قصد رو داشت و تحقیق کرد.به بابا و مامان تو بخاطر شرایط سنی نوزاد نمیدن.اگه بچه بد ...

اع نمی دونستم چیزیم نگفتن بهمون 

از بهزیستی منظورته؟ 

چون ما یه فامیل داریم چندسال پیش باردار نمیشدن بعد از یه خانواده ایی که میخواست زایمان کنه و بچه و نمیخواستن رفتن به محض تولد ازشون گرفتن 

اینطوری  نمیشه؟ 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792