2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا خونه نمیمونه

2270 بازدید | 23 پست

سلام، خانما من عمرم همش ب استرس و ناراحتی و غم گذشت انگار، خدا این شوهر منو لعنت کنه ی درد که نداره هزار درد داره هزار تا مشکل که اصلا ب هرکی بگی می‌خنده اما برا من خیلی سخته خیلی، جدا از همه بدبختی های که سرم اومده با این آدم، اصلا مرد متعهدی نیست خیلی سرخود و قده حتی روز جمعه هم خونه نمیمونه که یکم بمن توجه کنه بخدا دیگه خستم نمیدونم چکار کنم باهاشم که حرف بزنم میگه غر میزنی، به بهانه های مختلف میخواد از خونه فرار کنه، بخدا ظهر که اومد خونه براش چای بردم میوه بردم کلی خوراکی، بعدشم ناهار، سرو وضعمم تمیز و مرتب و آراسته، بدون اینکه باهاش جرو بحث کنم یا دعوا، بعد ناهار گفت یکی از مشتری هام میخواد بیاد جنس هاشو ببره واسه کار ساختمان، رفت و هنوز برنگشته هرچی زنگ میزنم هی میگه اومدم و الکی...

تو ماشینه هی دور می‌زنه اینور و اونور، منم جایی ندارم که برم، تنها خونه بابام هست که اگه برم اونجا، آقا هم چون من رفتم خانوادمو دیدم باید اونم بره ننه باباشو ببینه و تا ساعت دو شبم خبری از منه بدبخت نمیگیره اییییی خدا دیگه دارم دیوونه میشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فکر رشد خودت باش.. ببخشید ولی گور باباش 

تو خودتو مشغول کن برو باشگاه برو استخر زبان یاد بگیر مدام به سر و وضعت برس تلاش کن پیشرفت منی اونوقت اونه که میخواد براش جا باز کنی

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!

بزا خب بره خونه ننه بتباش تو ی ماه برو بمون خونه پدرت والااا  اونطوری اون الان فک میکنه تو عزت نفس نداری اویزونشی برو هیچ سراغیم ازش نگیر بزا عقلش بیاد سرجاش نیومدم بدرک 

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
بزا خب بره خونه ننه بتباش تو ی ماه برو بمون خونه پدرت والااا  اونطوری اون الان فک میکنه تو عزت ...

خواهر من یه سال تمام قهر کردم قصدم طلاق بود تازه گفتم مهریه هم حلالت فقط دست از سرم بردار اون ولم نکرد رفتیم تو محضر گفت طلاقت نمیدم الان هیچ تغییر نکرده چه خاکی تو سرم بریزم؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

همسرمنم همین طوری صبح و شب که مغازه ست 

بین این ساعات نیم ساعت خونه مادرش میره شبم میاد یک ساعتی اونجاست هر روز سر میزنه 

منم تو خونه تنهام همیشه 

روزای تعطیل هم همین طور بین صبحانه ناهار شام یا اونجاست یا بیرون بازار میره🙁

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
خواهر من یه سال تمام قهر کردم قصدم طلاق بود تازه گفتم مهریه هم حلالت فقط دست از سرم بردار اون ولم نک ...

الان بازم اقدام کن با تفاوت ک برو ازش تعهد نامه بگیر

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
ازش شکایت کن بخاطر عدم توجه و رفع نیاز های احساسیت

یه سال قهر کردم اون از من شکایت تمکین کرد، بخدا قرار بود. مهرمم ببخشم طلاقم نداد، حالا من میتونم برم شکایت کنم یعنی؟ تازه پیش مشاوره هم نمیاد عنتر مگه ب زور حرفای مشاورم گوش نمیده