سلام میخام یکم دردو دل کنم شاید اروم شم
لطفا شما بگید چکار کنم چرا من اینقد بدبختم چرا زندگی اینجوری با من تا میکنه مگه من چه گناهی کردم شما بگید چکار کنم😭 لطفا همشو بخونید
از بچگی عاشقققق اینم که معلم بشم الان که رسیدم به کنکور دارم همش درس میخونم با این که هیچ امکاناتی ندارم تو یه روستای محرومم امکانات انچنانی اینجا نداریم😔
من روزی دوازده سیزده ساعت درس میخوندم خیلیییی خوب پیش رفتم رشتم انسانیه دیگع مطمنم یه رتبه عالی میارم و فرهنگان قبول میشم تا اینکه.....
(من یادمه از خیلی وقت پیش چشام ضعیف بود رفتم دکتر عینک گرفتم چشام خیلی ضعیف بود دکتر گفت همیشه عینکتو بزن بعد هی که میگذشت من همیشه نمره عینکم میرفت بالاتر هی میرفتم عوض میکردم ما اینجا یه چشم پزشک داریم بعد که من کنکوری شدم سرگرم درس شدم..
نمره چشام تغیر میکردم وقت نمیکردم برم از اینجا تا شهر دوساعت فاصلس بخاطر همین نمیرفتم دیگع تصمیم گرفتم با تمام قدرت درس بخونم بعد از اینکه فرهنگان قبول شدم حسابی پیگیر چشمام بشم و یه دکتر خوب برم چون الان میدونم بابام پول نداره که منو ببره دکتر چند وقت پیش متوجه شدم دیگع کلا همه جا تاره با عینکم نمیتونم ببینم همچی رو به صورت دورانی میدیدم مثلا لامپو به صورت یه دایره بزرگ میدیدم که توش خالیع دیگه رفتم یه شهر دیگه دکتر معاینه کرد و اینا گفت یه بیماری داری به اسم قوز قرنیه که با عینک درست نمیشه بیناییت باید عمل بشی اونم پنجاه پنجاهه یا خوب میشی نا ن)
ددیگه تا اینو گفت دنیا رو سرم خراب شد من نه پولی دارم برا عمل نه کسیو دارم که منو ببره این دکترو اون دکتر بابام پیره، نه اینکه حالا دیگه فرهنگیان قبول میشم حتما تو معاینات پزشکی رد میشم من دیگه با عینکم نمیبینم هیچ راهی هم نیست خوب بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کمکم کنید چکار کنم بی کسم تنهام میخام خودکشی کنم تا از این زندگی راحت شم فقط امیدم فرهنگیان بود تا بتونم دست پدر و مادرمو بگیرم خودمو از این زندگی نجات بدم اگه فرهنگیان قبول بشم زندکیم ازین رو به اون رو میشه... یعنی هیچ راهی نیست که من روز مصاحبم بتونم ببینم و رد نشم... 😭
دیگه هیچوقت چشام خوب نمیشه باید اآرزوی فرهنگیانو به گور ببرم خدایا چرا اینکارو با من کردی😭😭😭
اینجا نت ضعیفه اگه نتونستم جواب بدم عذر میخام شما راهنمایم کنید من میخونم... برام دعا کنید ترو خدا خییییلی حالم بده😔