بچه ها من هفته ٣٧هستم.هرروز که میگذره استرسم بیشتر میشه،میخوام طبیعی زایمان کنم ولی خیلی میترسم،سزارینم دوست ندارم
اونایی که تجربه زایمان دارن خواهش میکنم بیاین یه چیزی بگین من آروم شم حالم واقعا بده
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بهت قول میدم اگه طبیعی زایمان کنی در آینده همین جور یه ریییییییز به خودت دورود میفرستی نمونش من اصلا الان شکم ندارم پسرم 20 ماهشه هیکلم اصلا به هم نریخت
خدا رو شکر.من دارم وارد هفته سی و چهار میشم خونریزی دارم دکترا گفتن امکان زایمان زودرس دارم.انقدر نگران همه چیز هستم دیگه وقت نمیکنم از زایمان بترسم
https://t.me/mafarzandiranim
برنامه های روزانه ی کانال
🖌نکات تربیتی
🖌آموزش بازی آموزشی در خانه
🖌قصه ی شب
🖌غذای کمکی
🖌آموزش کاردستی
با ما همراه باشید
@mafarzandiranim
سلام یه سوال ازمامانی گل که زایمان طبیعی داشتن.وقتی بچه به دنیااومدواسه بخیه بی حسی میزنن؟
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
آخی انیس جان نگراانیت به زایمان زود رست کمک میکنه جلو بیوفته فقط و فقط دراز بکش و از جات پا نشو از هفته ی 35 به بعد اکثرا هیچ بچه ای تو دستگاه نمیره با امپول بتا متازون که حین زایمان به تو میزنن ریه ی بچه رو بزرگ میکنن برای راحتی تنفسش
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.