2777
2789
عنوان

از زایمان میترسم کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 66 پست
یعنی من اینقدرکه ازحواشی زایمان میترسم ازخودش نمیترسم.
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان رهام هفته پیش پنج روز بیمارستان بستری بودم بهم آمپول تشکیل ریه زدن یعنی بچه به دنیا بیاد دستگاه نمیره؟
https://t.me/mafarzandiranim برنامه های روزانه ی کانال 🖌نکات تربیتی 🖌آموزش بازی آموزشی در خانه 🖌قصه ی شب 🖌غذای کمکی 🖌آموزش کاردستی با ما همراه باشید @mafarzandiranim
یعنی من اینقدرکه ازحواشی زایمان میترسم ازخودش نمیترسم.
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
تنبل وباعرض معذرت بی وجدان.حرفه پزشکی به تجارت تبدیل شده.البته نه همه ولی تعدادزیادی.
باخوندن خاطرات زایمان وتعریف های اطرافیان اززایمان طبیعی .خیلی ترسیدم .خیلی.بیشترهم ازبخیه وبرش پرینه واین چیزایعنی دردی که بادخالت پزشک همراهه
مرسی عزیزم خیلی خوشحالم کردی.خدا کنه یکم طاقت بیاره به موقع بیاد
https://t.me/mafarzandiranim برنامه های روزانه ی کانال 🖌نکات تربیتی 🖌آموزش بازی آموزشی در خانه 🖌قصه ی شب 🖌غذای کمکی 🖌آموزش کاردستی با ما همراه باشید @mafarzandiranim
به چه چیزایی فکر میکنی ثنا... من همش کابوس سزارینو دارم! خیییییییییییییییلی از سزارین میترسم! آخه مگه سر یه بچه چقدره که به خاطرش شکمو سفره میکنن؟ این ماه حالت نی نی من بریچ بود! دعا کنید ماه آخر سفالیک شه بتونم طبیعی زایمان کنم! من عاشق زایمان طبیعی ام! خیلی دوس دارم تجربه ش کنم! واسه مادر و بچه خیییییییییییییلی خوبه! ای خدا کمکم کن سزارینی نشم!
ببین بهت بگم اصلا نترس من یکی از ترسوترین هام ولی مثل شیر زاییدم وقتی کیسه ابم پاره شد جون حس میکردم داره میاد خندم گرفت وقتی نیری تو فضای بیمارستان ترست میریزه دیگه فقط منتظری ببینیش اونجا دیگه طبیعی یا سز هم برات مهم نیست و برات فرقی نمیکنه اصلا نترس قبلش برای خودت سوره مریم و انشقاق بخون
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست