2777
2789

یادمون باشه ماهم استوری بزاریم مرسی آقااییی که یه تیکه از وحودت رو بهم دادی عوقققق🤮🤮🤮🤮🥵🤣🤣🤣🤣🤣 

یادتون باشه ها 

خدایا نسل اینجور ادما رو از بین ببر بلند بگین آمیییییینننننن🗣️🗣️🗣️

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تو گروه میگن عکس هفت سین بدید اون فقط تا از قسمتی میده ک آجیلا هستن. یعنی آجیل داریم

🤣🤣🤣عقده داره خیلیییی

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
حالا من یه گلدون شمعدانی خریده بودم ،پر از گل بود خیلی دوسش داشتم ، استوری کردم ،کلی معذب بودم که ال ...

این عروس بود همچین کاری کرده بود استوری کرده بود مادرشوهرشم تگ گرده بود

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

وااای یک حال بهم‌زنی هم بود عکساشو تو نی نی سایت گذاشته بودم یک دختره عکس پیتزا عکس لواشک هر چی شوهرش برای میخرید میذاشت می‌نوشت مرسی آقای حسودا ببینین آقاییم ولخرجه اوووق  اینستا شده پر از بچه

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

من دختر داییم اگه یه چیز برای خونش بخره دخترشا میزاره اونجا برقصه فیلمشا میگیره میزاره وضعیت مثلا میز تلویزیون عوض کرده بود دختره جلو تلویزیون می‌رقصید دوباره مبل عوض کرده بود جلو مبلا می‌رقصید یبار النگو خریده بود استینشا داده بود بالا قرمه سبزی هم میزد فیلمشا گرفته بود گذاشته بود یبارم انگشتر جدید گرفته بود کیک پخته بود انگشت جلوش گرفته بود عکس گرفته بود عصرونه من و دختری 

خیلی.  من باردارم هستم ویارم افتاده رو حرکات این رومخمه

تشکر کردی از همسرت  بخدا مد شده هر کی باردار میشه عکس بیبی چکشو میذاره تشکر میکنه از شوهرش  

چی نوشته بود؟ پست رو پاک کردی من ندیدم 

ترسیدم تعلیق شم پاک کردم تشکر کرده بود عکس دستمال   هم گذاشته بود

پیجش چیه بلاگره؟

کدوم یکیشون...!؟

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷