2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهبار عروس زن عموم که خیلیییی خانواده زن عموم مذهبین و به همه هم امر و نهی میکنن دوران بارداریش یه لباس نیم تنه ای پوشیده بود کل شکم برامدهش یعنی بیرون گذاشته بود بعد روش هدفون و عکس سونو گرافی بچه رو گذاشته بود پست کرده بود تو اینستا😐بعد زن عموم و فک و فامیل کلی قربون صدقع میرفتن حالا به ما میرسید شالتو بزار جلو خدا گفته زشته قران این گفته پیامبر اون گفته بگذریم که عروسش مربی رقصه تو عروسیاهم میرقصه اکیپی و یه خالکوبی اندازه قد منم رو کمرشه البته نمیگمممم بده هرکسی هرطور میخواد زندگی میکنه ولی اگه برا اونا بد نیس چرا برا ما بد بود😐همش دلم میخواد ازش بپرسم ولی سختهمه😂😂

مجبوری هم باید لایک کنیم و کامنت بزارم تا بش بر نخوره 

واقعا خیلی بده منم واسه زن عموم که از هر دم به دقیقه استوری میزارع مجبورم لایک کنم کامنت بدم بهش ماشاالله خوش بگذره عوقم میگیره از اینکاراشون🤧🤕🤣🤣

ولی مامانم هیچ‌ نکاه نمیکنه میگه ول کن بابا حوصله داریا استوری جاری نگاه کنم 🤣🤣

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫

استوری تشکر از شب خوبی که با دوست پسرش داشت و ازین 🔞 حرفای جلف و ....😆

استوری دختره تو خارج با مردا میزارع....(مطمئنان میشناسی اگه اینستا زیاد بری حرفاش همش بوق دارع🔞)

استوری زیاده اگه بخوایی بگی اما اونایی که مرسی آقای و مرسی همسر دارع از همش بدتره😂😂😂

فکر کن یا رو مثل هویج کنارشه تشکر نمیکنع ازش ...

استوری میکنع تکش میکنع...😂😂😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
واقعا خیلی بده منم واسه زن عموم که از هر دم به دقیقه استوری میزارع مجبورم لایک کنم کامنت بدم بهش ماش ...

خوبکاری میکنه منم دیگه نمیبینم که مجبور بشم

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
طرف هرچی برا خونش می‌خره استوری یا پروفایل میزاره مثلا یخچال خریده میره میمونه کنارش عکس میزاره هروق ...

بیچارع ذوق داره می‌خواد نشون بده 🤣🤣🤣🤣🤣🤧🤕خیلییی بده چندسال دیگه خودش خجالت میکشه ار کاراش

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
خوبکاری میکنه منم دیگه نمیبینم که مجبور بشم

ارع والا بهترین کار رو میکنین نگاه نکنین من نگاه میکنم حالم بد میشه شوهرش یه حوراب بخره براش استوری میزاره مرسی آقایییییی🤮🤮🤮🥵🤣🤣🤣

یا خدااااا🤢

عکس دستمال گذاشته بود متن بلند هم زیرش نوشته بود اصن نگم کل فامیل دیدن استوریشو تا یکسال حرفش یود

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
بیچارع ذوق داره می‌خواد نشون بده 🤣🤣🤣🤣🤣🤧🤕خیلییی بده چندسال دیگه خودش خجالت میکشه ار کاراش

مثلا تو گروه میگن عکس هفت سین بدید اون فقط تا از قسمتی میده ک آجیلا هستن. یعنی آجیل داریم