2777
2789
سلام...دخترم الان 32 روزشه...هنوز زردی داره...خیلیا میگن طبیعیه.....چند تا آزمایش دادم نرمال بوده....آزمایش تیروئیدش دکتر میگه نرماله اما از آزمایشگاه نیلو تو سایت پرسیدم میگه یکم بالاست.....نمیدونم چیکار کنم....همش نگرانم.....خدااااااااااااااااااااااا
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
اشکالی نداره نگران نباش بهش یه کم شیر خشت بده خوب می شه من می فهممت منم همین نگرانی رو داشتم ولی الان نی نی سرو مارو گنده شیر خشت و ترنجبین خیلی خوبه من مامانم گفت بهش بدم ترسیدم گفتم نه واسه نی نی ضرر داره بعد بردمش دکی واسه اش یه قطره نوشت که همون شیر خشت بود ما مانم اینقد خندید بهم

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من مادر شدن یعنی همیشه نگران بودم.......
منم همین طورم ...هزارتا دکتر بهم بگن طبیعیه ..نرماله ..یه نفر بگه نرمال نیست من نگران می شم....
سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوته...
عزیزم آی جونم نبینمت نگران.
بابا من اتفاقا همین دیروز با خواهرم حرف میزدم میگفت تا زردی کامل از بدن در بیاد طول میکشه. اینقدر نگران نباش البته حق داری ها. ولی اگه مدفوعش نرماله از نظر رنگ و چرب نیست نگران نباش دوستمممممممم
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
چند روز بود خوب بودم..باز یکی دو روزه همش نگرانممم....خدا کنه نی نی های همه صحیح و سالم باشن
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش