2777
2789

ما که یک روز خوب بودیم همش چیکار میکنید حوصلتون سر نره؟ همش خونم چون قهریم جای نمیبره بیرون منظورمه انقد دیوارهای خونه رو نگاه کردم که خستم 

خب خودت پاشو برو خونه مادری خواهری جایی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

دلم برای اون روزای که مجرد بودم تنگ شده اون سالها ذوق و شوق داشتیم یکسره بیرون بودیم همش خوشی همش شادی یادش بخیر تموم شد دیگه اون روزا الان همش بدبختی قهر دعوا خونه موندن گریه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتی کنید اوه موضوع خاصی نیست

من که خدای قهر کردنم امسال تصمیم گرفتم سر چیزای الکی قهر نکنم هن خودمو اذیت میکنم هم شوهرم اخرم من فقط پیر میشن پس بیخیال همه چی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خب اشتی کنید اوه موضوع خاصی نیست من که خدای قهر کردنم امسال تصمیم گرفتم سر چیزای الکی قهر نکنم هن خ ...

عزیز دلم تو تاپیک های قلبم گفتم همون پست اول برای چی دعوا شده منم که شروع نکردم خودش یک دعوا شروع نشده دعوا دوم راه انداخته

منرفتم چند تا تاپیک قبلت خوندم نظرم اینه تو نباید از همچین مرد بیشعوری بچه دار میشدی الانم که شدی باید اینفدر قوی باشی که خودت برای نی نی یه پشتیبان عالی باشی 

پس به جای حرص و جوش خوردن یه اهنگ قشنگ بزار به خودت برس و بی خیال دنیا و ادما حرف هاشون

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منرفتم چند تا تاپیک قبلت خوندم نظرم اینه تو نباید از همچین مرد بیشعوری بچه دار میشدی الانم که شدی با ...

بخدا سر هیچی دعوا درست میکنه خسته شدم دیگه نمیشه باهاش حرف بزنی قهر میکنه

چرا همش نشستم حوصلمم سر رفته خودشم بازاریه از سر لج من هم صبح تا ظهر هم غروب تا ۱۰ میمونه مغازه

من دوست داشتم حداقل نبود این‌جوری مجبورم برم اتاق یعنی انقد دیوار های اتاق رو دیدم خسته شدم دیگه 

بخدا سر هیچی دعوا درست میکنه خسته شدم دیگه نمیشه باهاش حرف بزنی قهر میکنه

ولش کن اهمیت نده چون به قهر هاش اهمیت دادی اینجوری شده یعی من اصلا برات مهم نباشه اولش سخته ولی بعد شدنیه

ولش کن اهمیت نده چون به قهر هاش اهمیت دادی اینجوری شده یعی من اصلا برات مهم نباشه اولش سخته ولی بعد ...

اره امروز محلش نمیدم اصلا ولی اونم میشینه با بچم همه چی میخوره یا اندازه خودشون میگیره منم هیچی