2777
2789
عنوان

کدوم رشته خوبه به نظرتون؟

2501 بازدید | 64 پست

سلام 

ببخشید  من هی تایپیک رشته درسی میزنم

به نظرتون انسانی آینده داره؟که من تو این یه سال باقی مونده ب انتخاب رشتم،فارسی و عربی بخونم تا قوی بشم 

کسی هست الان از این رشته شاغل باشه؟مثل معلمی

ولی برا تجربی نمیدونم چرا یه جوریم☹از این رشته میترسم ولی درسم خوبه .درساش سخته این رشته؟

من دوس دارم با اینکه درسم خوبه برم انانس و رتبه زیر هزار یا ۲ رقمی بیارم و معلمی بخونم.خوبه به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو سمت نظری من رفتم ریاضی خیلی پشیمونم برو عکاسی طراحی دووخت سود توشه پول توشه از من ب تو نصیحت

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

چیزی که علاقه داری تهش قشنگه بدون علاقه به جاییی نمیشه رسید اره دروس تجربی خیلی سخته من پشت تجربیم علاقم خیلیه واسه همون دووم آوردم و دوباره پشت موندم اگر علاقه نداشتم مطمن باش نمیخوندم