2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5074431 بازدید | 66676 پست
سلاممن چند روز بعد مطب گردی زینلی، مطب دکتر سامی رفتم. شرحشو مینویسم.قبلا تو همین تاپیک هم در مورد ا ...

ممنون، بله اتفاقا تقریبا کل تاپیک های عمل بینی نی نی سایت رو شخم زدم😅

تجربیات مطب گردی شما هم مطالعه کردم، خیلی خوب بود. منم طبق تحقیقاتم دکتر سامی برای بینی گوشتی مناسب هست. وقت عمل باهاش گرفتم. یکم استرس دارم ولی ان‌شاالله که خوب بشه. شما همچنان در حال تحقیق هستید یا تصمیم گرفتید برای عمل؟

ممنون، بله اتفاقا تقریبا کل تاپیک های عمل بینی نی نی سایت رو شخم زدم😅تجربیات مطب گردی شما هم مطالعه ...

منم بینیم گوشتیه دنبال دکترم.نمونه کارای سامی رو دیدم خیلی قشنگن.ولی دیدم یکی تاپیک زده که بینیمو خراب کرده و نمیتونم نفس بکشم.سوراخاشم قرینه نیست.گوشتی بوده بینیش

شما حضوری رفتید ببینید؟

من دیدم گفتن دکتر اعتمادی واسه بینی گوشتی خوبه و مشاوره آنلاین انجام دادم‌.میشه نمونه کاراشو ببینی توی پیجش قشنگه کارش؟نمیدونم دو دلم بازم🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.