در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ان شالله هرچی خیره عزیزم برات پیش بیاد،، اگه رفتی و یادت موندم خواهش میکنم نتایج تحقیقاتت به منم بگ ...
سلام وقتتون بخیر.من ده روز هست که بادکترحسنانی عمل کردم.گفتم بیام نتایج رو به اشتراک بذارم....من روز۱۳شهریورعملم بود بهم گفتن ساعت۷کلینیک باش ولی من ۶:۱۵رفتم که زودتر پذیرش بشم وزودترعمل بشم.کلینیک ساعت۶:۳۰بازشدولی تاساعت۷پذیرش نکردن،دیگه ساعت ۷شروع کردن به پذیرش کردن و هرکسی پذیرش میشدمیرفت طبقه بالا واونجا لباس دادن رفتم آماده شدم یه نیمه قرص هم بهم دادن،نفراول بودم برا عمل،تو اتاق من دونفر دیگه هم بودن یکی از سنندج اومده بود ودوماه قبلش خواهرش بادکترحسنانی عمل شده بود وچون راضی بادآورده بود و یه خانم دیگه هم بود که گفت۷سال پیش خواهرم باهاش عمل کرده و راضی بود،دیگه گفتن دکترساعت۹تا۹:۳۰میا،حدود۹:۱۵ رفتم بالا،یه آقایی که مسئول بیهوشی بوداومدبردم تو اتاق عمل بعدشم دکتر ودستیاراش اومدن تو اتاق تا ببینن چه مدلی میخام،دیگه منم از از دوتا ازکارای دکترکه دوسشون داشتم با یه عکس دیگه پرینت رنگی گرفتم وپشت یکی از عکسهاتوضیحات لازمونوشته بودم و هم براش گفتم هم عکسهاروبهشون دادم ولی بهش گفتم من اینا رو گفتم تا سلیقه ی من دستتون بیا ولی درنهایت اول سلامت بینیم بعدم اینکه مدل بینی بت فرم صورتم هارمونی داشته باشه،خلاصه که بیهوش شدم و دیگه هیچی متوجه نشدم تا تو اتاق...بعدشم که کم کم آب و آبمیوه خوردم ودیگه مرخص شدم برا ساعت۲:۳۰خونه بودم.تامپون هم گفتن فرداصبح بیا برداریم.خلاصه که درد واینانداشتم اذیت هم نشدم فقط دیگه تامپونها رو درآوردم خیلی بهترشد.روزاول واسطهای روز دوم اصلا ورم و کبودی نداشتم دیگه از عصرروز دوم تا روز سوم یه کوچولو ورم و کبودشدم.هفته ی بعدشم رفتم اسپیلنت روبرداشتن...الان فرم بینی رو راضی ام ولی خب الان هیچی مشخص نیس حداقل ۶ماه تایکسال زمان میبره تا جابیوفته...اگه سوالی داشتین خوشحال میشم تاجایی که بتونم کمکتون کنم..من اسم دکترم رو گفتم ولی خاهشن هرکسی که قصدعمل داره حتماحتماخودش بره داخل مطب واونجا هم مدل عمل شده میبینه هم بامراجعین صحبت میکنه واینجوری خیلی بهترمیتونه تصمیم بگیره
دکتر محمد بیات هم بینی دخترم رو افتضاح عمل کرده. مجبور شدیم دوباره ترمیمی عمل کنیم. این بار هم نه تنها خوب نشده که جای بخیه ها مونده و روی بینیش هم قوز داره. نمی دونم چه باید بکنم