2777
2789

من یه لک جلو چشمم هست!؟هرچی میرم دکتر میگه ضعیف شده وقتی عینک میزنم خوبه وقتی عینکو برمیدارم تیرگی بزرگ تری می بینم وحس میکنم عینک زدن اشتباهه

تجربه دارین.

♥️🌱

من بدون عینک هم خوبم نمره چششم نیم ولی خب عینک میزنم دیدم بهتر

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لک جلوی چشمم نیست وقتی جای دور رو نگا کنم انگار تصاویر کدر میشه یا وقتی صفحه تلوزیدن رو از جای دور نگا می کنم متن ها رو نمی تونم درست ببینم و بخونم 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
نه لک جلوی چشمم نیست وقتی جای دور رو نگا کنم انگار تصاویر کدر میشه یا وقتی صفحه تلوزیدن رو از جای دو ...

یعنی وقتی عینک بزنیم دیگه بدون عینک نمیتونیم باشیم؟

مدام باید روی صورت باشه؟

♥️🌱