2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5085032 بازدید | 66691 پست
به نظر من کسایی که نیمه فانتزی و کانتور شده دوس دارن فقط کارای دکتر ارزو خوانساری نیا عالیهههه خیلی ...

مرسی عزیزم بابت معرفی!
اتفاقاً منم شنیدم دکتر آرزو خوانساری نیا کارای نیمه فانتزی و کانتور شده‌ش خیلی تمیز و طبیعیه! اگه کسی این سبک رو می‌پسنده، پیشنهاد خوبیه.

دوستان از بین دکترایی که میگم تجربه و شناخت دارید راهنماییم کنید من بینیم استخوانی نوک گوشتی هست و ب ...

اگه بینی نیمه فانتزی با نوک گرد و کیوت می‌ خوای، به نظرم یه سر به دکتر رفسنجانی تو کلینیک نور بیوتی بزن
 خیلیا تعریف میکنن مخصوصاً اگه بینیت استخونیه ولی یه کم نوکش گوشتیه و می‌خوای قشنگ فرم بگیره.

نمونه کاراشو می‌تونی تو پیج کلینیک نوربیوتی ببینی
 کسی اینجا پیشش عمل کرده؟
 تجربه‌ش چطور بوده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه بيش از يكماهه عمل كردم و كماكان دارم استفاده ميكنم. دكتر هم گفت بازم استفاده كن...شستشوي بيني ب ...

سلام شایلین جان ممنون از نظرات مفیدتون ولی من نمیتونم طبق صفحاتی که اعلام کردید مطالبتونو پیدا کنم میشه راهنماییم کنید چطور میتونم همه مطالبتونو بخونم 

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

لیستم بلند بالاس جلوش توضیحاتی که نوشتم باید سانسور کنم بزارم اینجا برام مقدور نیستدر مورد دکتری که ...

سلام . عذرخواهی میکنم امکانش هست برای جراحی بینی گوشتی منو راهنمایی کنید .واقعا سردرگمم

من برای ترمیم تو تهران دنبال دکتر خوب می گردم تو رو خدا کمکم کنید 

انقدر از چهره ی جدیدم بدم میاد 

دو سال از عملم گذشته 

قبل عمل خیلی خوشگلتر بودم الان از خودم بدم میاد  

خدا لعنت کنه دکتر حمید نوری تو سعادت آباد رو 

ان شاالله پولی که از من گرفت خرج دوا درمون کنه 

دماغم کج کرده نوکش بد فرم و شکل حرف یو انگلیسی و قد بینی ام هم خیلی کوتاه کرده به صورت من نمیاد فاصله لب و بینیم زیاد شده و اصلا بینی ام قوس نداره و....

دکتر با مسئوليت من حتی قبل عمل هم بالا سرم نیومد 

یک ماه بعد عمل رفتم پیش دکتر ،گفتم این بینی اصلا قشنگ نشده کجه

دکتر با شرفم گفت از اول کج بوده ناراضی هستی برو جای دیگه ترمیم کن کلی به من توهین کرد انقدر بغضم گرفته بود نتونستم جوابش رو بدم 

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
من برای ترمیم تو تهران دنبال دکتر خوب می گردم تو رو خدا کمکم کنید انقدر از چهره ی جدیدم بدم میاد دو ...

عزیزم دکتر تقوی و باستانی نژاد واسه ترمیم معروفن

اما خوب خودتون حتما پیگیری کنید و مطب برید تا مطمئن بشید ❤️