2777
2789
عنوان

دخترم خیلی شرهههههه😂💔 خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 45 پست

دختر من آروم ترین دختر دنیاست فقط براش کارتون یا فیلم بزاری کافیه ساعت ها می شینه روبروی تلویزیون و زل میزنه به صفحه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ اینجوری بچه عالیه شر نیس که  چقد خوبه که تو اتاق بازی میکنه

الان تو اتاقه اتاق رو ام به گند کشیده😂😂💔 بعد میاد تو هال بدو بدو میکنه ، لباس ها رو از تو کمد در میاره پخش می کنه رو زمین و ......

دخترمنم همینه ولی میخوادمن باهاش بازی کنم گوشی میگیرم دستم میگه بدش به من جیغ ودادباکسی تلفنی حرف میزنم باگریه ازم میگیره میذاره روگوشش یه چیزایی میگه نمیدونم چی میگه😂😂😂😂۱۷ماهشه

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
مثل بچه من

هر مدلی اسباب بازی خریدیم ولی باهاشون بازی نمیکنه همش دنبال خراب کاریه یه جا بند نمیشه ولی اگه خودمم بشینم کنارش باهاش بازی کنم کمی میشینه ولی بعد بازم بلند میشه😬😬

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه ت خیلی عالیه که معنی شر نمی دونی چیه. 

والا ما از خدامونه بچه یه ربع بره برای خودش تو اتاق بازی کنه به ما نچسبه هی نق بزنه بگه بیا باهام بازی کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شر ندیدی که به دختر به این ماهی میگی  یه پسر عمو دارم از دیوار راست می‌ره بالا  آب مسخره ...

دختر من یه عادت بدی که داره اینه که اصلا غذا نمیخوره و غذا ها رو پرت می کنه رو زمین 😐💔 میشه یه راه حلی بدین برا این کارش ؟

الان تو اتاقه اتاق رو ام به گند کشیده😂😂💔 بعد میاد تو هال بدو بدو میکنه ، لباس ها رو از تو کمد در ...

بگیر از طرف من یه گازش بگیر حتما🤤

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دختر من یه عادت بدی که داره اینه که اصلا غذا نمیخوره و غذا ها رو پرت می کنه رو زمین 😐💔 میشه یه راه ...

مثلا غذا ها رو به شکل حیوان درست کن یعنی شکل بده به غذا شاید جواب داد 

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
دختر من یه عادت بدی که داره اینه که اصلا غذا نمیخوره و غذا ها رو پرت می کنه رو زمین 😐💔 میشه یه راه ...

دختر منم همینه حتی جلوشم میزارم نمیخوره فقط صبح تا شب شیر میگیریم از بیرون اونو میخوره

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

غذاهاروتزیین کن واسش خوشگل کن شایدبخوره دخترمن همش میگه قاشق روبده خودم بخوره نمیتونه همشومیریزه😢

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤