2777
2789
عنوان

سرطان معده😫😫😣

| مشاهده متن کامل بحث + 8196 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراحل درمانش اینه شیمی درمانی جراحی پرتو درمانی یا شیمی درمانی سخته ولی میگذره

اره گفته بودن ک اولش چهار جلسه میاد برا شیمی درمانی بدش جرتحی میکنیم بدش باز شیمی درمانی 

ناراحته میگ ک موهام میریضه

امروز میگف سرم تو خیابون گیج رفته خجالت کشیدم از خودم 

بدش میگ موهام بریزه خجالت میکشم برم بیرون😔😣

نمیدونم اصلا دلم نیومده حتی  ی بار هم نگا کنم یا مستقیم از خودش بپرسم این ک رفته دکترو اندوسکوپ ...

منم دو ماهه معده درد شدید دارم ۲۲ سالمه رفتم آزمایش دادم اول گفتن ورم معده است بعد هلیکو باکتری معده ام خیلی بالا بود عددش کلی کپسول و آنتی بیوتیک و قرص داد دکتر ، منم ترسیدم 

اره گفته بودن ک اولش چهار جلسه میاد برا شیمی درمانی بدش جرتحی میکنیم بدش باز شیمی درمانی  نارا ...

داداش منم همینو میگفت ولی راضی میشه کم کم...وقتی درمان جواب بده که موها شروع به ریزش میکنه.با اولین شیمی درمانی خودتون موهاشو بزنین و کلاه بذاره سرش

به داداش من ۸ جلسه گفته بودن ولی با ۴ جلسه اوکی شد.بهش بگین ۴ جلسه چیزی نیست ناشکری نکن

اره عزیزم لطف بزرگی میکنی اگ بگی 

دوران شیمی درمانی روزی چند لیتر اب هویچ و اب سیب بدین بهش تا عوارض شیمی درمانی که شامل تهوع میشه رو کم کنه....ممکنه یبوست بگیرن که از عطاری ثنا بگیرین دم کنین بخورن فرداش اوکی میشه..

بلدرچین و چلوگوشت و اینا درست کنین براشون..سرخ کردنی و سس و نوشابه و این چیزا نخورن