2777
2789
اخه شوهر کردن درامدن از سینگلی یه جام بزرک طلا بهش میدن چه فتح بزرگی کرده استاتر تبریک میگم فقط از پ ...

خخخ. برامنی که تاحالا نتونستم و نمیتونم و نمیشه اندازه جام طلا ارزش داره اره برا شما خنده داره عزیزم اما برامن دلم  اندازه دنیا گرفته 

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
نگران نباش گلم به وقتش... حتما هنوز وقتش نرسیده یه روزی میاد شما هم خواستنی کسی میشی😊

ممنون گلمم😁برام مهم نیس

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه برات مهم نیست موفق باشی گلم👍🏻👌🏼

ممنون عزیزم😁

خخخ. برامنی که تاحالا نتونستم و نمیتونم و نمیشه اندازه جام طلا ارزش داره اره برا شما خنده داره عزیزم ...

عزیزم انشالله ازدواج کنی یه بخت خوب دیگه هرکه قسمت سرت

نوشتی داره بعصیها ازدواج میکنن خیلی سریع و همچی اماده بعصیها هرچی دنبالش میرن نمیرسن فقط باید به فکرش نری همین خودش میاد سراعت رهاش کن

عزیزم انشالله ازدواج کنی یه بخت خوب دیگه هرکه قسمت سرت نوشتی داره بعصیها ازدواج میکنن خیلی سریع و ه ...

ممنون عزیزم ن کلا ولش کردم دیگه. نمیخوام باتنهاییم کنار اومدم 

واسه همه دعا میکنم که به مسی و چیزی که میخوان برسن😍😍🌼🌼

موقع عقد برای برادرم هم دعا کن ان‌شاءالله بزودی یک بخت خوب قسمت ش بشه.انشاءالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم