2777
2789
ن والا جای من نیستی به خدا وگرن نمیگفتی سینگلی افتخاره 😔خیلی داره سخت میگذره بهم هیی هععع خدا نصیب ...

نگران نباش گلم به وقتش...

حتما هنوز وقتش نرسیده یه روزی میاد شما هم خواستنی کسی میشی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهر دردسر نیست پیر کننده هم نیست یه عده انتظار دارند هیچ تلاشی برای ساختن زندگی نکنند  ا ...

تو همین سایت خوندم وقتی از دخترا میپرسی هدفتون از ازدواج چیه میگن تامین نیاز جنسی

اخه مگه فقط ازدواج همینه🙄🤔

چه خبری قراره باشه با شوهر؟؟؟ من نمیدونم شما چه انتظاری داشتی از شوهر اما فردی که عاقل شده ونیاز از ...

خوبه  خانواده شما به ارامش رسیدن خداروشکر باز خانواده خوب هم وجود دارن.

آره تو همین سایت از دخترا سوال میکنی هدفتون از ازدواج چیه میگن تامین نیاز جنسی

شما با سینگلیتون خوش باشید اون هایی هم که عرضه زندگیه دونفره دارن با زندگیه عاشقانشون

من ۱۰ساله ازدواج کردم گلم😊

مجردی وقتی وارد زندگی مشترک شدی میفهمی ازدواج کردن بق بقو کردن نیست 

درسته ولی هدف دخترا شده فقط شوهر کردن نه ادامه تحصیل میدن یه سریاشون نه مستقل هستن زن باید هدف داشت ...

بله این ر ا من هم به وفور دیدم که هدف بیشتر ازدواج کردنه  ولی این دلیل نمیشه بگیم مجرد بودن افتخاره یا کسی روز ازدواجش اگر شاد باشه ادم بی هدف  و سطحی هست 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
درسته ولی هدف دخترا شده فقط شوهر کردن نه ادامه تحصیل میدن یه سریاشون نه مستقل هستن زن باید هدف داشت ...

من بعد ازدواج میخوام دکترامو بگیرم همسرم هم همینطور و من هدف های زیادی داشتم و دارم که بهشون رسیدم دارم میرسم شاید شوهر شما خوب نیست که این نظر و داری و اگه میخوای ازین حرفا بزنی نیا تو تاپیک های من لطفاً

عزیزممم خوشبخت ترین بشی😍😍 عشقتون پایدار🥰

واسه منم دعا کن سر عقد، منم ازدواج کنم با یه مرد خوب🤭 ۲۵ سالم شده دیه😁

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖