2777
2789
واسه همه دعا میکنم که به مسی و چیزی که میخوان برسن😍😍🌼🌼

مبارکت باشه عزیزم....خوشبخت باشی...عروس قشنگ سال بشی🥰😘😍...با این حس وحال قشنگت برام دعا کن منم باردار بشم اسمم‌سمانه...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم،😍

به خوشی از شوهرت استفاده کنی😂😂😂

تاپیک عروسی و لباس عروستو بزنی❤️

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨

بابا حالا ایشون ازدواج کردن چرا اینقدر میزنید تو ذوقش 

هرکی میخواد سینگل باشه بمونه هرکی نمیخواد ازدواج کنه ای بابا

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
سینگل بودن افتخاره نه شوهر کردن فقط باید سینگلها برای خودشون هدف داشته باشن. شوهر کردن هدفشون نباشه ...

شما با سینگلیتون خوش باشید اون هایی هم که عرضه زندگیه دونفره دارن با زندگیه عاشقانشون

چرا نباشه؟    من خودم چه این جا چه محیط واقعی به همه دخترها می گم اولویت اول را بگذارید پ ...

درسته ولی هدف دخترا شده فقط شوهر کردن

نه ادامه تحصیل میدن یه سریاشون نه مستقل هستن زن باید هدف داشته باشه و خودش رو پای خودش وایسه و برای همیشه محتاج شوهر نباشه

ن والا جای من نیستی به خدا وگرن نمیگفتی سینگلی افتخاره 😔خیلی داره سخت میگذره بهم هیی هععع خدا نصیب ...

نگران نباش گلم به وقتش...

حتما هنوز وقتش نرسیده یه روزی میاد شما هم خواستنی کسی میشی😊