2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفاً بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 69 پست
آره دعا و قرآن میذاریم از تلویزیون پخش بشه.. حدیث کسا هم همینطور .. ان شاء الله دوباره مثل قبل بشم ...

انش الله میشی عزیزم.

همینکه روح و جسمت بی قراره خداست، خیلی باارزشه 

ولی احتمالا جسم و روحت خستگی داره و سنگینه برای همینه که این مدت دوری افتاده اما درست میشه

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

شماالان ازمجردی معنوی ترید.مهمترین راه رسیدن یک خانم به خدا پرورش وتربیت فرزنده که بسیار ارزشمنده.خداوند دوصفت خلق کردن وتربیت که ازصفات مهم خودشه رو به زن داده چون تووجود زن دیده.پس فکر نکنید معنوی نیستید.مبادا بخاطر خوندن دعا ازبچه ها غافل شیدا!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تربیت تویی که از جانب خودت برای حکم خدا نظر میدی، ابلهه

اولا حرف دهنتو بفهم. کسی نگفت ایشون ایمانشو بذاره کنار.. گفتم فقط آرامش قلبشو حفظ کنه برای تربیت بچه هاش. ابله امثال تو هستین که فقط دهنتونو باز میکنید و نشخوار میکنید

قربون بودنت برم پسرم... 
چجوری فرزنداش صالح بزرگ میشن وقتی مادرشون نمیتونه با خدا ارتباط بگیره. خاهشا چرت و پرت نشر نده وقتی ...

ارتباط باخدارو توچی میبینید؟!!توفقط دعا خوندن؟!!خداوند دستور داده به پرورش فرزند صالح وسالم به محبت کردن به فرزند به بازی کردن بابچه به فراهم اوردن شرایط مناسب .اینا همه دستور الهییه وعبادت!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
شماالان ازمجردی معنوی ترید.مهمترین راه رسیدن یک خانم به خدا پرورش وتربیت فرزنده که بسیار ارزشمنده.خد ...

امیدوارم همینطور باشه که شما میگین...

حرفاتون دلگرمیه برام،ممنون میشم دعام کنید♥️

امیدوارم همینطور باشه که شما میگین... حرفاتون دلگرمیه برام،ممنون میشم دعام کنید♥️

همینطوریه گلم.کتاب من دیگر ما رو حتما بخون.۵ جلده .خیلی کتاب عالی هست.خیییلی.شما نماز وروزه وواجباتو انجام بده بقیش که شامل مستحباته شما باپرورش فرزند دارین به بهترین نحو انجام میدین.وقتی به فرزندتون محبت کردین خدا رو خوشحال کردین و خداوند ثواب مینویسه براتون.

چجوری فرزنداش صالح بزرگ میشن وقتی مادرشون نمیتونه با خدا ارتباط بگیره. خاهشا چرت و پرت نشر نده وقتی ...

درست حرف بزنید

نگفت نمیتونه ارتباط بگیره  گفت مثل قبل دعاهای مستحب اضافه نمیتونه بخونه خوده همون بزرگ کردن فرزند و کار خونه هم کلی عبادته 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اره فقط تو حالیت میشه. بی تربیت

ول کن عزیزم پاسخ نده

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
امیدوارم همینطور باشه که شما میگین... حرفاتون دلگرمیه برام،ممنون میشم دعام کنید♥️

مطمئن باش همینطوره عزیزم. شما داری عمر و جوونیتو به پای 3 تا بچه ت میذاری. همینا برات باقیات و صالحاته. کارهای مذهبیتم تا جایی که فرصت میکنی انجام بده. 

قربون بودنت برم پسرم... 
عزیزم همه گاهی وقتا اینطور میشیم، سعی کن در هر حال و شرایطی ذکر خدارو بگی، نمازهاتو میتونی نشسته هم ...

گلم کاربر قیطران در جواب استارتر جواب خوبی داد.استارتر میگن نمی تونن به مستحبات برسن ولی واجبات رو که ول نکردن شما اینجوری میگی. 

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
اولا حرف دهنتو بفهم. کسی نگفت ایشون ایمانشو بذاره کنار.. گفتم فقط آرامش قلبشو حفظ کنه برای تربیت بچه ...

جدی؟؟

تااونجایی که قران گفته آرامش فقط با خدا حفظ میشه 🤩

ن اینکه خدارو ول کنه.

من حرفمو با دلیل میزنم ن مث توی بیسواد که ادعاش میشه خاک بر سرت کنن بااین اطلاعاتت دیگه نظر نده وقتی بلد نیستی.

خیلی ها با ده تا بچه براحتی همه چیو مدیریت کنن ایشون یکم و روح و جسم و روانش  سنگین شده. یکم دیگه معنویتش رو تقویت کنه بیشتر میشه.

دیگه م پیام منو ریپ نزن اسکول

درست حرف بزنید نگفت نمیتونه ارتباط بگیره  گفت مثل قبل دعاهای مستحب اضافه نمیتونه بخونه خوده هم ...

احتمالن توام دوست همونی🤣متاسفانه بی سوادید مشکل خودتونه

احتمالن توام دوست همونی🤣متاسفانه بی سوادید مشکل خودتونه

تو بی سوادی از خودتم حکم نده