2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفاً بیاین..

481 بازدید | 69 پست

من دوران مجردی ارتباطم با خدا خوب بود با قرآن مانوس بودم تا همین پارسال هم ختم قرآنم سرجاش بود..دعاهای معروف هم اکثراً میخوندم ولی الآن با سه تا بچه و کارای خونه احساس میکنم خیلی از خدا دور شدم..چطوری برنامه ریزی میکنید که معنویت هم تو زندگیتون پابرجا باشه..دیگه انرژی ندارم برا دعا..قبل بچه هم دعای کمیلم تقریباً سرجاش بود..خیلی از این موضوع ناراحتم..ماه مبارک هم نزدیکه احساس میکنم آماده نیستم..بچه هام کوچیکن

قرآن رو بزار داری کار میکنی تو هنذفری گوش بده 

وقتت رو نمیگیره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فعلا خسته ایی فعلا فقط نمازت رو بخون و...

یه مدت  به خودت استراحت بده دوباره شروع کن به خوندن دعا

البته اگه الان احساس بدی داری میتونی از چیزای کوچیک شروع کنی مثلا ۵۰ تا صلوات و هر موقع فکر کردی کمه و عادت کردی بیشترش کن و همینطور پیش برو...

پرورش 3 تا فرزند صالح هم خودش عبادته. با این فکر نه به عبادتت میرسی نه به تربیت فرزندان 

چجوری فرزنداش صالح بزرگ میشن وقتی مادرشون نمیتونه با خدا ارتباط بگیره.

خاهشا چرت و پرت نشر نده وقتی حالیت نمیشه.

گیر چه اسکولایی افتادیم

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
ممنونم از راهنماییت عزیزم♥️

قربونت😘🌹

التماس دعا 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

عزیزم همه گاهی وقتا اینطور میشیم، سعی کن در هر حال و شرایطی ذکر خدارو بگی، نمازهاتو میتونی نشسته هم بخونی، قران و دعاهارو توی خونه بزار پخش بشه خودتم باهاشون بخون، اینجوری هم انرژیت بیشتر میشه هم کارات سریع تر پیش میره بخاطر معنویت هم اینکه مث قبل میتونی بخدا نزدیک بشی

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
عزیزم همه گاهی وقتا اینطور میشیم، سعی کن در هر حال و شرایطی ذکر خدارو بگی، نمازهاتو میتونی نشسته هم ...

آره دعا و قرآن میذاریم از تلویزیون پخش بشه.. حدیث کسا هم همینطور ..

ان شاء الله دوباره مثل قبل بشم یا بهتر

ممنونم ازت دوست عزیز