من دوران مجردی ارتباطم با خدا خوب بود با قرآن مانوس بودم تا همین پارسال هم ختم قرآنم سرجاش بود..دعاهای معروف هم اکثراً میخوندم ولی الآن با سه تا بچه و کارای خونه احساس میکنم خیلی از خدا دور شدم..چطوری برنامه ریزی میکنید که معنویت هم تو زندگیتون پابرجا باشه..دیگه انرژی ندارم برا دعا..قبل بچه هم دعای کمیلم تقریباً سرجاش بود..خیلی از این موضوع ناراحتم..ماه مبارک هم نزدیکه احساس میکنم آماده نیستم..بچه هام کوچیکن
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
عزیزم همه گاهی وقتا اینطور میشیم، سعی کن در هر حال و شرایطی ذکر خدارو بگی، نمازهاتو میتونی نشسته هم بخونی، قران و دعاهارو توی خونه بزار پخش بشه خودتم باهاشون بخون، اینجوری هم انرژیت بیشتر میشه هم کارات سریع تر پیش میره بخاطر معنویت هم اینکه مث قبل میتونی بخدا نزدیک بشی
یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️