2777
2789
زمان .خشکه؟

آره خشکه.. شبا تو خواب ولی انگار خلطی میشه چون همش قچذت میده تو خواب چیزیو ولی روزا خشکه. روز پنجم سرماخوردگیشه. با گلودردشروع شد و بعد آبریزش بینی شد و بعد بهتر شده ولی تبدیل شده به سرفه ممتد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خشکه.. شبا تو خواب ولی انگار خلطی میشه چون همش قچذت میده تو خواب چیزیو ولی روزا خشکه. روز پنجم س ...

به احتمال زیاد آبریزش پشت حلق داره، جلو سرش رو با روغن ارده کنجد که گرم هست چرب کن

پشت کمرش رو با روغن بادام شیرین یا زیتون چرب کن و بعد یه حوله یا دستمال کلفت گرم کن بذار پشتش، مخصوصاً شبا قبل از خواب

برای تسکین سرفه، عناب دم کن عالیه

نشاسته هم همینطور 

شیرو زردچوبه هم خیلی تعریف شنیدم اما هنوز خودم انجام ندادم

ان شاءالله بهتر میشه، یه چیزی هم براش نذر کن و صدقه بده، ان شاءالله بهتر میشه 🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد