2777
2789

اگه نه پس چرا خانواده من که حتی یدونه کتاب تست برام نگرفتن توقع دارن کنکور قبول شم انگار کنکور امتحان تشریحی هست!

برای داداش بزرگترم کانون ثبت نام کرده بودن دو تا کارتن پر کتاب تست داشت اون وقت من یدونه کتابم ندارم چه برسه به آزمون.

اصلا تست و آزمون به درک منو همیشه با پسر داییم که یه سال از من کوچیکه و سال دیگه کنکور دارن مقایسه می‌کنن!

ولی نمیدونن اون تک فرزنده پدر مادرش انواع و اقسام تست و آزمون و ... براش فراهم کردن تازه راحت تو خونه درس میخونه

من حتی یه اتاق ارام ندارم راحت درس بخونم همش با داداش کوچیکم دعوا دارم که اروم درس بخونه ولی لج می‌کنه الانم باهاش دعوا کردم آروم بخون بدتر داره بلند میخونه...

خواستم بگم وقتی شرایط چیزی رو برای کسی فراهم نمی‌کنن بعضیا چطور انتظار دارن اون فرد کنکور قبول شه! حتی دریغ از یه کتاب تست... امروز اومدم همرو پی دی اف دانلود کردم و این سه ماه بخونم خوب، که قبول شم و برم ازین خونه که برام ارزش قائل نشدن💔

🍓🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا کتابخونه نرفتم نمیذارن برم بیرون

سعی کن راضی کنی 5 تومن می گیرن برا ثبت نام

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برو پشت بوم حموم کتابخونه اشپزخونه ولی بخون کتابم پولاتو بردار کتاب بخر پی دی اف بخون از کتابخونه یا ...

اینجا هوا خیلی سرده برم پشت بوم یخ میزنم 😂

کتابخونه تا حالا پامو نذاشتم اونجا از بس محدودم کردن

حتی پول عیدی هامو گرفتن ازم کدوم پول عزیزم؟😂😂😂

فقط پی دی اف از چنل کتابیکو دانلود کردم

🍓🍒

اینجا هوا خیلی سرده برم پشت بوم یخ میزنم 😂 کتابخونه تا حالا پامو نذاشتم اونجا از بس محدودم کردن ح ...

خوب پول بگیر بری عضو شی کتاب قرض بگیری تو خونه بشینی بخونی

طلاهاتث بفروش بخر از بقیه دست دوم بگیر یا قرض کن 

به مامانت بگو بالاخره یه راهی پیدا کن باخودش برو خواستن توانستن است

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به مامانت بگو بالاخره یه راهی پیدا کن باخودش برو خواستن توانستن است

دیگه ازشون چیزی نمی‌خوام خودشون باید شعور داشته باشن من کنکوریم ولی متاسفانه...

الان تنها انگیزم اینه امسال قبول شم راحت شم از دستشون از دست قضاوت هاشون از دست مقایسه کردن هاشون از دست توهین هاشون کتک زدنشاشون...:)

🍓🍒