2777
2789

در قید حیاطن؟

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن از دست دادیمش متاسفانه چطور؟

متاسفم خدا بیامرزتشون ازتون کمک میخواد به یه نفر دینی داره براشون خیرات بدین یا اگر میدونین به کی دین داره حلالیت بطلبین تا به آرامش برسن

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
یعنی جاش بده؟؟؟با اون هم خوبی و با اون همه و رنج سختی 😭😭😭😭😭😭

نه صرفا معنی ش این نیست کمی بیشتر براش طلب آمرزش کنید نماز بخونید براش و...

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

براش خیرات بدید 

تا میتونید براش دعو و صلوات بفرستید

من شنیدم ۱۰۰ مرتبه سوره ی توحید بخونید واسه مرده خیییییلی بدادش میرسه.حتمااا بخون واسش.اون الان دستش از دنیا کوتاهه

من خودم واسشون میخونم الان

براش خیرات بدید  تا میتونید براش دعو و صلوات بفرستید من شنیدم ۱۰۰ مرتبه سوره ی توحید بخونید و ...

دستت درد نکنه عزیزم اون دردی نمونده بودک نکشه بی مادر بزرگ شد بابام بزرگم بد اخلاق و دست بزن داشته روش هو اورده تو پیری داغ اولاد درد کلی درد کشید