2777
2789

بچه هالطفا راهکارتذکردادن وشکایت و...ندید 

هزاربار تذکردادیم والدین گرامم میگن دیگه تذکر نمیدیم:/ بسوز و بساز:/

شعور ندارن

سه قلو دارن سه سالشونه:/

بالای اتاق من اتاق اوناست انگار

از صبح تا شب رو تخت بالاپایین میپرن

باصدای بلند کارتون میبینن

منم کنکور دارم

و واقعا خسته شدم از این که ۲۴ ساعته

موقع درس

خواب

گوش گیرتوگوشمه

حالا لطفا راهکاربدین بهم چطوری میتونم صدارو کم تر کنم

یه چیزی باشه که بچسبونم ب سقف مثلا صدا کمتر بیاد

یا هرچی 

خداخیرتون بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا بچه رو نمیشه کاری کرد فقط تنها راه حل اینه که بری تو یه اتاق دیگه

دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد .  رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤           منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵.                                                                  با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐.     اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔.                                     دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️.        دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠.                       خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏.                                                             با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄

راهی ندارم

چون ۳ سالشونه 

دست خودشون نبس 

شک نکن اون پدر ومادر بچه صددفعه اون بچع ها رو دعوا کردن کتک زدن

ولی خب اونا بچه ان نمبتونن بشینن.دست خودشون نیس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه فامیل داشتیم دندونپزشکی قبول شد در ۲۰ ساله قبل

اون خونشون کوچیک بود و جا نداشتن درس بخونه میرفت تو حموم درس میخوند 

اتاقتون عوض کن

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...

اتاقتو با اتاق پدر ومادرت عوض کن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
یه نامه بنویس از یک فالگیر  بنداز تو خونه شون  محتوای نامه این باشه  اتاق بچه ها ب ...

آقا ببخشید خلاقیت در همین حد بود 😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...