2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه از مادرشوهر میترسن مادرشوهر ازمن 😂😂😂 شوخی میکنم ترس چیه من از هرکی ناراحت بشم میذارمش کنار مامانشو و خواهر برادراشو سه ساله بایگانی کردم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همه از مادرشوهر میترسن مادرشوهر ازمن 😂😂😂 شوخی میکنم ترس چیه من از هرکی ناراحت بشم میذارمش کنار ما ...

یکی از اقوام منم اینطوری بود که همه درعذاب بودن از دستش ولی عروسش مثل شما از آب در اومد 😁

حالا جلوی عروسش مراقب رفتاراش هست تا یه وقت کلا کنارش نذاره...

واقعا؟ عزیزم چطور تونستی شوهرت چیزی نمیگه بهت؟ 

مامانشو‌میشناسه دیگه چی بگه همین که میذارم خودش بره باید خداروشکر کنه😑🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یکی از اقوام منم اینطوری بود که همه درعذاب بودن از دستش ولی عروسش مثل شما از آب در اومد 😁 حالا جلو ...

مادرشوهر منم همینه یه عروس فراری داده طلاق گرفت در رفت از دست این اخلاقاش نه دختراش شوهر کردن نه پسراش همه مجرد موندن ور دلش منم خیلی تحمل کردم دیگه گفتم هرچی فرصت داشته کافیه الانم من نمیرم و اونا نمیان ابروی خودش رفته پیش همه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز