2777
2789
عنوان

مامانم خیلی نفرینم می‌کنه ....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 25 پست
درسته که گفتن احترام پدر و مادر واجبه ولی شما به ساکت موندنت این جوری به بقیه فهموند که من تو سری خو ...

بارها به بابام گفتم بابام مظلومتر میگه بابا گوش نکن بهش ولشکن بی عقله 

منم نمیخوام اهمیت بدم ولی خب گوشام کر نیست می‌شنوم حرفاشو و خیلی میشکنم😔 

من واقعا احترام شو دارم ولی اون برعکسه ابجیم اینقد تندباهاش رفتار می‌کنه ولی اون عزیز تره اما منی که احترام شو دارم مریض میشه تا صب بالا سرشم 😭😭 بخدا دوست دارم بمیرم عقده دارم خیلیم عقده دارم عقده یه مادر خوب 😭

نه عزیزم عه  ببین از ی چاه میخای در بیای خودت ننداز نو ی چاه بزرگ تر من مامانم خوبه بابام افت ...

چند نفر به یه نفر نمیشه که 😔😔 همشون بر علیه منن با اینکه خدایی مهربون تر از همشون اتفاقا منم 😭 

بابام هیچوقت نیست رانندس دوس دارم بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بیخیالم همه ما نیاز به همدم داریم دوست داریم با مادرمون حرف بزنیم درکمون کنن وقتی انقدر ارزش ...

واقعا اسم‌اینجور افراد مادره ؟؟؟؟

من وقتی فک میکنم بخودم میگم من عمرا بتونم‌بع دخترم بگم ترشیده و خراب این چجوری دلش میاد 😭😭

واقعا اسم‌اینجور افراد مادره ؟؟؟؟ من وقتی فک میکنم بخودم میگم من عمرا بتونم‌بع دخترم بگم ترشیده و خ ...

حداقل تجربس بچه هامون مثل خودمون عقده ای و محتاج محبت نشن😔

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
حداقل تجربس بچه هامون مثل خودمون عقده ای و محتاج محبت نشن😔

بخدا یک نفرینا می‌کنه انگار باباشو کشتم و قاتلم 

با خودم میگم پس الهی بمیرم تا دلش خنک شه وقتی اینقد دوست داره بمیرم 

بخدا یک نفرینا می‌کنه انگار باباشو کشتم و قاتلم  با خودم میگم پس الهی بمیرم تا دلش خنک شه وقتی ...

مامان منم همینه😂

دیگه اهمیت نمیدم بهش

فک میکردم فقط مامان منه اینجوریه 😔 خوبه که تنها نیستم و درکم می‌کنی 🥺🥺🥺  چجوری عادت کردی و ...

هیچی میشینم انقدر عر میزنم تا سبک شم 

عادت که نمیکنم هستیمو ازم گرفتن تا عمر دارم خودشو خانوادشو نمیبخشم

هیچی میشینم انقدر عر میزنم تا سبک شم  عادت که نمیکنم هستیمو ازم گرفتن تا عمر دارم خودشو خانواد ...

😔😔😔😔 درکت میکنم عزیزجان 

ولی می‌دونی واسمون تجربه بسیار خوبی شد برا بچه هامون 😭 منکه کلی برنامه واسشون دارم نمیذارم دردی که کشیدم بکشن 

واقعا ما بچه ها هم گناهی نداشتیم ناخواسته بدنیامون آوردن 😔و اینقد رنجمون دادن ما بگذریم کارما نمی‌گذره ازشون