2777
2789
عنوان

مامانم خیلی نفرینم می‌کنه ....😔

570 بازدید | 25 پست

سر هر چیزی همش میگه الهی پرپر بزنی الهی جنازت برسه 

الهی تیکه تیکت برسه 

حالا مثلا سر چی ؟؟؟

سر اینکه مثلا پام خورد به پیاله و شکست اونم مثلا سال یک‌بار اتفاق میفته که من چیزی بشکنم ..

همیشه جلو همه آبروم می‌بره مثلا جلو خونوادش محکم میزنع تو گوشم منم بغض میکنم به خنده رد میکنم 

یا تو مغازه اگه هوس یه شکلات بکنم بخوام بردارم محکم منو میزنه جلو فروشنده آبروم می‌ره 😭

همیشه هر بحث کوچیکی که میکنیم بهم میگه دختره خ*راب دختره ترشیده به خونه مونده 😭😭😭 از بچگی همینجوری بود 

من 21 سالمه بخاطر مامانم خواهر براداری دیگمم یاد گرفتن هی بهم میگن 

خیلی بلا های دیگه سرم آورده نمیتونم‌بگم‌ خیلی داغونم 😭😭😭جلو همه منو میکوبونه هیچوقت حامیم نبوده همیشه حسرت مادرای دیگه میخورم مادرایی که دختراشون بوس میکنن با اسم قشنگ صدا میزنن 😭😭 عقده محبت پدرمادر رو‌دلم‌ مونده ....  

اینقد بین مون فرق میذاره ابجیم 3 سال ازم کوچیکترع اینقد به اون توجه داره من اینقد بدردش میخورم ولی اون هیچی اما بازم اون عزیزتره😭😭😭 خسته شدم بقران دیگه امید ندارم تمام احساسم و ازم گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی😪

مادرمنم هنینه پلی من دیگه یاد گرفتم چیمار کنم... 

نمیتونم بهت یاد بدم چون یاد دادنی نیست

خودت بهش میرسی

سعی کن منطقی بشینی درباره سلامتی خودت فکر کنی میبینی چه راه هایی به ذهنت میاد

یه کم خودتو عزیز تر بدون

منم مثل تو🙂💔

الان انقدر دلم گرفته که در به در دنبال برنامه دوستیابی میگردم از تنهایی در بیام دلم لک میزنه برای اینکه کسی منو بفهمه😔

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
بخدا منم هی میگم کی یک‌ خواستگار خوب بیاد ازدواج کنم راحت بشم 😭

منم همینم😭

ولی وقتی میبینم پسرا یکی از یکی عن تر بیخیال میشم😂

درسته که گفتن احترام پدر و مادر واجبه ولی شما به ساکت موندنت این جوری به بقیه فهموند که من تو سری خورم هر چی بهم توهین کنین من چیزی به شما نمیگم بعد هم همیش دنبال یه تکیه گاه نباش که بیاد و از تو دفاع کنه و نجانتت بده خودت سعی کن کمک جوابشون رو بدی اعتراض کنی و اگه خیلی فشار روت هست تو یه جمع که مادرت براشون احترام قائله تو روشون وایستا و با صدای بلند رفتار زشتشون رو بگو سعی کن رو اعتماد بنفست هم کار کنی

بخدا منم هی میگم کی یک‌ خواستگار خوب بیاد ازدواج کنم راحت بشم 😭

نه عزیزم عه 

ببین از ی چاه میخای در بیای خودت ننداز نو ی چاه بزرگ تر

من مامانم خوبه بابام افتضاح بده... ولی اصلا به شوهر فکر نمیکنم... اول خودم موفق و مستقل میشم بعدش به ازدواج فکر میکنم...

درس میخونی؟

آخیش
خوبه تو بی‌خیالی واست مهم نیست من خیلی روحیه حساسی دارم خیلی زود میشکنم همیشه با حرفاش خوردم میکنه

کی گفته بیخیالم همه ما نیاز به همدم داریم دوست داریم با مادرمون حرف بزنیم درکمون کنن وقتی انقدر ارزش قائل نمیشن چه میشه کرد😔