2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو فهمیدم و میخوام منطقی باشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلالش نمیکنم از دیشب دارم ذره ذره جون میدم و میخندم به روی بچم 

درکت میکنم‌عزیزم‌از نزدیک‌خیانت دیدم و دیدم طرف خورد شد خیلی زجر بزرگیه 

نمیدونم‌چه حقی‌به خودشون میدن

حالا اگر زن یه سلام‌علیک‌با یه پسر بکنه به طور معمولی بهش میپرن

باهاش حرف بزن حالا که میخواد حرف بزنه 

بهش بگو چی تو ذهنت میگذشت که چنین کاری کردی ،چی باعث چنین چیزی شده؟بترسونش حق رو نده بهش هر توجیهی اورد اینو میگم بپرس که بفهمی اسکال کار از کجاست

اول تو ار همه مهم تری خودتو نشکن

این تاپیکی که لینکشو میزارم‌بخون‌تجربه های‌خانوما تو موارد مختلف مشکلات زندگیه به اسمش کار نداشته باش محتواش خوبه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2312834/خانم-خوشگلایی-که-حس-میکنن-زندگیشون-سرد-شده-بیان-یه-لحظه?page=1

عزیزم الان میخواد معذرت بخوادیا با یه کلک دیگه بیخالت کنه کسی که یبار کلک میزنه بازم تکرار میکنه حواست رو جم کن مراقب باش

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است
درکت میکنم‌عزیزم‌از نزدیک‌خیانت دیدم و دیدم طرف خورد شد خیلی زجر بزرگیه  نمیدونم‌چه حقی‌به خود ...

باشه ممنون، فعلا حالت تهوع دارم همین جام دارم ب سختی تایپ میکنم چه خوبه که آدم یه روز میمیره تموم میشه 

عزیزم الان میخواد معذرت بخوادیا با یه کلک دیگه بیخالت کنه کسی که یبار کلک میزنه بازم تکرار میکنه حوا ...

از همین می ترسم حالا چجوری همین چندسال تا پسرم بزرگتر بشه باهاش زندگی کنم 

باشه ممنون، فعلا حالت تهوع دارم همین جام دارم ب سختی تایپ میکنم چه خوبه که آدم یه روز میمیره تموم می ...

خدانکنه عزیزم ولی بی پناه و بی زبون نباش 

با مهریه و طلاق تهدیدش کن‌

بگو اگر‌خونه ماشین یا‌...به اسمم‌نکنی نمیتونم‌بهت اعتماد کنم باهات ادامه برم‌در غیر این‌صورت ولت میکنم

اینم‌بگم‌تو وقتی تو خونه شوهرت هستی و باهاش زندگی‌میکنی هم میتونی مهریت رو اجرا بزاری و بگیریش و هرچیزی که تو زمانی که تو زنش بودی خریده اگر‌امضا شده باشه تو عقد نامه رسما نصفش مال تو هست 

زن حق و حقوق زیادی داره اصلاااا نترس 

به منم‌منم هاش توجه نکن اگر‌خوایت بترسونتت

اون‌رفته حالا کلی فکر کرده اموزش دیده بیاد یا بترسونتت که صدات در نیاد یا توجیهت کنه 

اگر‌خالصانه حرف‌زد تو هم چیزی به عنوان ضمانت ازش طلب کن 

اون ارزش نداره بخاطر بچم نمیتونم با بچه انقدری طلاق بگیرم، ینی میگی چیکار کنم

خیانت خیلی سخته 😔

من خودم ۳ماه بود حامله بودم فهمیدم منم پیامشودیدم 

دنیا رو سرم آوار شد هنوزم که هنوزه خوب نشدم 

وسواس فکری هم پیدا کردم 

نه میتونم به خودم برسم انگار مرده متحرکم 

میدونی سختیش اینجاس که تو اوج خوشبختیم فرو ریختم 

فکر میکردم واقعا خوشبختم ولی نه نگو داشت از پشت بهم خنجر 

میزد دیگه هیچ وقت بهش اعتماد نمیکنم

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

سلام عزیزم. بنظرم اگه شرایط جدا شدن و برخورد محکم و قاطعانه رو نداشتی نباید بهش میگفتی که دونستی. حقیقتا اینطور برات بد شده بنظرم، چون پیش خودش میگه دونست و بازم قبول کرد و فکر کنم خدای نکرده گستاخ تر هم عمل بکنه. بعضی وقتا نشنیدن و خود آدم خودشو به ندیدن بزنه بهتره تا غرورش علاوه بر خودش، پیش کس دیگه هم له بشه. 

چیکار کنم چی بگم احساس میکنم درد لاعلاج گرفتم دنیا تو سرم خراب شده 

من ک خیلی اروم بهش گفتم چرا    چی کم داره مشکلت چیه    منو نمیخوای منو دوس نداری؟من بیشتر از همه ی دنیا بهت اعتماد داشتم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

عزیزم اگه الان شرایط حرف زدن نداری بزار واسه بعد 

فقط یادت باشه یکی اون بیرون زندگی ت هست که از بهم خوردن زندگی ت خوشحال میشه 

هر کاری هم که کرده باشی بازم توجیه خوبی واسه خیانت نیس 

میگم هرکاری منظورم بارداری و بعد از اونه 

یه سری از خانوم ها از نظر آقایون تو بارداری و چند ماه بعدش سرد میشن. این یه جمله کاملا تکراری ه که اکثر آقایون میگن. که البته بهانه ست و توجیه واسه اشتباه شون 

ولی هر موقع هم حرف زدی اول اینکه به هیچ عنوان داد و بیداد نکن چون کسی که داد میزنه لزوما حق باهاش نیس 

دوم اصلا اسم طلاق رو نیار حتی واسه ترسوندن چون قبح ش میریزه. خاله بازی نیس که زندگی ه

و بزار اول اون حرف بزنه..

ببین اینایی که مبگم خیلی سخته. واسه همین میگم هر وقت از نظر روحی آماده بودی باهاش حرف بزن 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼